Alina State, față în față cu suporterii hunedoreni: „Nu mă pricep la fotbal, dar știu să organizez o echipă”

11 Jul. 2012, 17:06 Stiri
Alina State, față în față cu suporterii hunedoreni:**

După ce și-a exprimat public intenția de a se implica financiar la Fotbal Club Hunedoara, omul de afaceri Alina Maria State (foto, finanțatorul echipei CFR Simeria n. red.), a purtat un dialog on-line cu suporterii hunedoreni chiar pe site-ul acestora: corvinul1921.ro.

Printre întrebări și răspunsuri, sfaturi și povețe, intenții și atenționări între care și-au făcut loc și suspiciunile, dar și ironia – venite mai ales din partea fanilor – Alina State a încercat să-i pună în temă pe ultrași cu ceea ce crede ea că trebuie făcut la FC Hunedoara în eventualitatea în care va deveni finanțatorul echipei.

Conversația de la distanță, una interesantă și pe alocuri spumoasă, s-a întins pe durata a… 4 zile și a atins chiar și aspecte din viața profesională și chiar intimă a domnișoarei Alina State.

16 mesaje a postat finanțatoarea CFR-ului Simeria, Alina State pe site-ul suporterilor hunedoreni

– Introducere …

Alina State: – „Salut. sau SEUS, că așa se salută la Simeria… echipa noastră fiind (încă) la Simeria. Așteptam să mă înjurați, de aceea am și intrat pe forum. Nu vom veni la Hunedoara cu tot lotul de jucători ci doar cu aceia care își pot lua angajamente serioase. Vom avea o selecție (naturală). Nici când am (pentru mine a fost o promovare mutarea de la Orăștie la Simeria ), nu i-am luat pe toți jucătorii, ci doar pe cei mai buni. Chiar dacă nu recunosc, toată lumea iubește Hunedoara!”

R’7: – „Sunt niște mari jeguri la CFR Simeria care sezonul trecut au pus piedică lui FC Hunedoara în drumul spre promovare (scor 1-0 și 2-2 n.red.)”:
Alina State: – „Da, da, am fost răi în campinoatul trecut, pentru că ne-am dorit să jucăm la Hunedoara. Dacă am rămas la Simeria, nu am mai avut de ales, decât să jucăm FOTBAL pe teren!”

Hațegan: – „Iată-ne sărind din LAC, într-un amărât de PUȚ. De-acum o sa ne socotim punctele agonisite de FC Hunedoara după numărul găinilor jumulite la COTCODROM. Va mai fi fotbal la Hunedoara când o face plopu’ pere și COTCODROMEASA Alina o să mai aiba mere…(Aina State este manager general al unui complex avicol n.r.).”
Alina State: – „O să îmi fac timp să prezint pe forum cum gândesc eu organizarea pentru acest an la Hunedoara. Acum sunt la jumilit de cotcodaci și tre` să fac treabă, adică bani (pentru echipa ?!).”

Iulian: – „ Vîrtan va fi titular și la Hunedoara ca și la Simeria ori te pomenești că pe lângă lotul de jucători mai vine și Marius Opric antrenor?!?

Alina State: – „Pentru necunoscători, bârfitori care deja se leagă de viața mea personală, Vîrtan se numește Vîrtan Emil Cristian. Este prietenul meu de 4 ani. Este de bine că partenerul meu este în echipă; dacă el ar disprețui fotbalul și acasă ar turui să renunț la echipă, cum ar fi? Mai rău….cu siguranță. Vîrtan e jucător de fotbal la CFR Simeria iar antrenorul a avut libertatea să îl includă în lot sau nu. Dar, pentru că știe cât muncesc la , poate joacă fotbal mai bine decât mulți alți băieți de la echipă. Campionatul trecut au fost meciuri în care nu a prins lotul.”

HaRi: – „Să vină la Hunedoara și galeria din Simeria odată cu echipa aia de mercenari”.
Alina State: -„De ce în echipa de la CFR Simeria (ne-am străduit să o compunem numai din jucători hunedoreni) băieții sunt numiți MERCENARI??? Băieții sunt din județul nostru iar majoritatea sunt de la voi din orașul Hunedoara. Evident că nu este pădure fără uscături dar totuși, nu înțeleg… nu ne dorim fotbal în Hunedoara, în baza sportivă din Hunedoara, cu antrenor din județ , cu suporteri din județ? Nu asta este și esența Corvinului?”

sz: – „Esența este să renască Corvinul 1921, nu să investiți în FC Hunedoara…, scuzați-mă.”
Alina State: – „Eu nu am cum să plătesc sumele de la Corvinul. Sunt niște datorii mari la Club, nu văd cum s-ar putea rezolva situația”.

eu: – „Stimată domnișoară nu cred că veți ajunge la Hunedoara. Cei care încearcă acum să vă spuna ca la FC Hunedoara e lapte si miere vă mint cu nerușinare! SUNT O GRAMADĂ‚ DE DATORII LA BĂ‚IETI ȘI SALARIAȚI! Cine le va achita??? Deschideți bine ochii și aveți grijă în ce vă băgați!Poate nu știti și sunt sigur că nimeni nu va spus adevărul despre ce este în acest club unde toți se vor șefi și fraierii vin cu banii!”
Alina State: – „Exact asta am cerut! Să jucăm – finaciar – CU CĂ‚RȚILE PE MASĂ‚! Că după ce începe campionatul, trebuie să jucăm fotbal, să analizăm meciurile, să fim atenți la greșeli, să ne bucurăm de VICTORII și să nu ne acuzăm unii pe alții de probleme financiare. Trebuie să știm de la bun început ce datorii sunt, cum se pot achita, cine și le asumă, care este bugetul pentru anul viitor și să pornim de la început cu dreptul ! Tocmai ca să asigurăm liniștea la echipă, jucători + antrenori. De fapt, acesta a fost de la CFR Simeria, că eu nu mă pricep la fotbal, dar știu să organizez o echipă și să asigur ceea ce cred eu că este foarte important: liniște, seriozitate, disciplină, bani, șanse egale etc. Nu politică, nu bani învârtiți aiurea, nu scandal, nu fitze, nu salarii de vedetă…”

Articol scris de Sami Tamaș

11 Jul. 2012, 17:06 Stiri
Pe aceeași temă