Alic: „FC Hunedoara arată ca o echipă blazată, plafonată. Sunt sub orice critică”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 15:51 Stiri
Alic:**

Prezent în platoul emisiuni Sport Plus de la Hunedoara TV, președintele lui FC Corvinul Hunedoara, Mircea Alic (foto), a vorbit fără menajamente de actuala echipă a orașului, FC Hunedoara.

Alic admite că a văzut de puține ori la lucru pe liderul din C5, FC Hunedoara, însă echipa antrenată de Marius Opric nu l-a surprins cu nimic pozitiv. Din contră… „FC Hunedoara arată ca o echipă blazată, plafonată. Ritmul de joc, tactica și chiar angajamentul jucătorilor sunt sub orice critică. Doar faptul că sunt pe primul loc contează”, a spus Alic, care crede că FC Hunedoara ar trebui să promoveze mai mulți jucători tineri și juniori.

„De ce se plătesc cu bani buni jucători cu experiență de 30, 35, 40 sau 100 de ani în condițiile în care competiția este atât de slabă. Mai bine ar fi promovați ăia mici, juniorii să crească pentru că așa poți spera la ceva”, a mai spus Alic, care a mai adăugat că cele două cluburi de fotbal înființate după 2005 în Hunedoara – FC Corvinul 2005 și FC Hunedoara sunt „grupări-surogat” .

FC Corvinul Hunedoara, club înființat în anul 1921, a fost exclus din competițiile organizate de Federația Română de Forbal în anul 2004 pentru datorii neachitate față de proprii jucători, iar mai apoi dezafiliată în anul 2005.

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 15:51 Stiri
Pe aceeași temă