Adio dinamoviști. Fortuna a renunțat la cei patru jucători veniți de la „câini”

Marian Dima, Marius ANGHEL 16 Jun. 2014, 12:33 Stiri
Adio dinamoviști.** Fortuna a renunțat la cei patru jucători veniți de la

Conducerea echipei Fortuna a stabilit primele măsuri privind lotul de jucători pentru sezonul viitor, imediat după promovare luându-se decizia de a se renunța la patru dintre fotbaliștii care au combătut sub comanda lui Florin Stăncioiu în partea a doua a campionatului.

Întâmplător sau nu, toți cei patru „disponibilizați” sunt jucătorii aduși de la Dinamo București, anume portarul Andrei Manyur, fundașul central Ionuț Stan, mijlocașul Ionuț Jugaru și atacantul Mamadou Camara, aceștia fiind înștiințați că s-a renunțat la serviciile lor.

Chiar dacă nu se poate vorbi despre o „răcire pe față” a relațiilor cu Dinamo, stabilite, mai ales, prin intermediul lui Constantin Anghelache, totuși, se pare că a apărut un „scurtcircuit” în această colaborare, explicația oficială, oferită de Virgil Munteanu, fiind logică: „Ne vom axa pe jucători care să ne aparțină în totalitate, pe cât posibil, iar excepții, privitoare la împrumuturi de jucători, vom face doar în cazuri speciale”.

Au stabilit echipamentul pentru Liga 2

Fortuna Poiana Câmpina și-a stabilit echipamentul cu care va juca în sezonul viitor în eșalonul secund, căpitanul Marin fiind jucătorul ales să facă pe „modelul”. Acesta a îmbrăcat echipamentul produs de firma „Nike” roșu-negru, în dungi, care va fi „de bază” pentru meciurile de pe teren propriu. Pentru deplasări sunt disponibile trei variante de echipament, roșu, negru și galben complet.

Articol scris de Marian Dima

Marian Dima, Marius ANGHEL 16 Jun. 2014, 12:33 Stiri
Pe aceeași temă