Acționarul care a plecat de la Sportul Snagov, pe cale să devină investitor la FC R București. „Vom aduce sponsori importanți”

Marius ANGHEL 26 Jul. 2018, 13:31 Stiri
Acționarul care a plecat de la Sportul Snagov, pe cale să devină investitor la FC R București.**

FC R București va avea un nou acționar, pe fostul investitor de la Sportul Snagov, retras subit în weekendul trecut de la clubul ilfovean din Liga 2. Victor Angelescu (34 de ani – foto, al doilea din stânga) e pe punctul de a prelua 40% din acțiunile clubului din Giulești.

Victor Angelescu este membru și șef regional al APS Recovery (Asset Portfolio Servicing), o firmă care se ocupă cu recuperarea creanțelor. La finalul lunii ianuarie a acestui an, tânărul de 34 de ani era prezentat în cadrul unei conferințe de presă la Snagov, ca investitor, acolo unde promitea un buget de 1 milion de euro și formarea unei echipe puternice și promovarea în acest sezon. În urmă cu doar câteva zile s-a retras de la Sportul, iar în locul său a apărut un alt afacerist, Marcel Buncilă.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a confirmat informația. „Sunt mai mulți oameni de afaceri. Este și unul cu mai multe acțiuni, domnul Victor Angelescu, care are 40% din acțiuni. O să vedeți în perioada următoare ce oameni mai sunt implicați. Le vom pune la dispoziție baza Pro Rapid, contra cost, desigur”, a spus Tudoreanu la DigiSport.

Angelescu spune însă că mutarea nu a fost făcută încă oficial, dar implicarea sa la FC R e sigură. „Mai sunt amănunte de pus la punct, mai sunt verificări de făcut. Urmează, ca la orice intrare într-o firmă, verificarea firmei unde preiei acțiunile, ce contracte de sponsorizare sunt, dacă există datorii… Mai multe detalii voi putea spune luni sau marți. Nu cred că vor fi probleme. Dar, dacă vor fi probleme, tranzacția pică. Eu nu intru undeva unde există probleme. Dacă se finalizează tranzacția, vom aduce sponsori importanți, voi apela inclusiv la fondul de investiții unde lucrez eu, dar asta rămâne de văzut. Mai întâi, să le luăm pe rând, să fim în regulă cu actele și apoi vedem”, a spus Angelescu pentru realitatea.net.

Maftei și alți coechipieri au semnat inițiativa pentru modificarea Constituției, astfel încât persoanele condamnate penal să nu mai poată ocupa funcții publice

Altfel, fotbaliștii de la FC R ar putea avea probleme după ultimele acțiuni. Câțiva dintre jucătorii giuleșteni, în frunte cu Vasile Maftei, au semnat inițiativa #FărăPenali, o campania pentru modificarea Constituției, astfel încât persoanele condamnate penal să nu mai poată ocupa funcții publice.

„Fotbaliștii de la FC Rapid București au semnat inițiativa #FaraPenali”, au scris origanizatorii campaniei pe pagina de Facebook.

Rapid este susținută de Primăria Sectorului 1, condusă de Dan Tudorache, membru al partidului de la guvernare. Liviu Dragnea, șeful PSD, și-a manifestat simpatia și sprijinul față de gruparea alb-vișinie.

Rapidul a promovat, la începutu lunii iunie, în Liga a 3. A câștigat play-off-ul din Liga 4 și barajul de promovare, disputat împotriva celor de la Singureni.

Marius ANGHEL 26 Jul. 2018, 13:31 Stiri
Pe aceeași temă