Marele proiect anunțat în iarnă la Sportul Snagov s-a încheiat prematur. Investitorul care promitea 1 milion de euro s-a retras. Rufă e asociat acum cu un alt afacerist

Marius ANGHEL 24 Jul. 2018, 17:58 Diverse

Marele proiect anunțat la finalul lunii ianuarie 2018 la Sportul Snagov, atunci când Victor Angelescu, manager al APS România (Asset Portfolio Servicing), spunea că va asigura un buget de 1 milion de euro, iar obiectivul va fi promovarea, s-a demonstrat a fi o minciună pentru susținătorii clubului ilfovean. Tot atunci se promitea și construirea unui stadion cu ajutorul Companiei Naționale de Investiții!

Acționarul Victor Angelescu (foto principal, al doilea din stânga) a părăsit proiectul Sportul Snagov chiar înainte de noul sezon al Ligii 2, unde era asociat cu Cătălin Rufă. În locul lui, clubul ilfovean anunță venirea unui nou acționar: Marcel Buncilă (foto text). Acesta deține, începând cu finalul săptămânii trecute, clubul în proporții egale cu Rufă.

„SPORTUL SNAGOV ARE UN NOU ACȚIONAR

Marcel Buncilă îl înlocuiește pe Victor Angelescu în structura acționariatului clubului snagovean. Așadar, CS Sportul Snagov este deținut, în prezent, în proporții egale de Cătălin Rufă și Marcel Buncilă.

De peste 20 de ani, Marcel Buncilă activează în domeniul imobiliar. Acesta a fost o prezență constantă la meciurile Sportului Snagov în sezonul recent încheiat și a luat decizia de a investi în cadrul clubului, prospectând posibilitatea de a readuce performanța la nivel fotbalistic în comuna ilfoveană”, a anunțat Sportul Snagov pe pagina sa de facebook.

Marcel Buncilă este partener și director general la Metropolis Real Estate Developers, o firmă privată specializată în tranzacții de capital privat în dezvoltarea terenurilor imobiliare în orașe și zone turistice importante ale României.

În această vară, Sportul Snagov și-a schimbat antrenorul principal, înlocuindu-l pe Valeriu Răchită cu Laszlo Balint, și a achiziționat până acum 10 jucători noi: Lucian Ion (24 de ani, ex CS Balotești), Robert Elek (30 de ani, ex Juventus București), Robert Candrea (23 de ani, ex Olimpia GrudziĂ…dz / Polonia), Florin Ilie (26 de ani, ex CS Mioveni), Darius Buia (24 de ani, ex UTA Arad), Cătălin Hlistei (23 de ani, ex UTA Arad), Valentin Bărbulescu (32 de ani, ex CSM Școlar Reșița), Cătălin Oanea (19 ani, ex Aerostar Bacău), Alexandru Gîț (20 de ani, ex Dacia Unirea Brăila) și Andrei Marinescu (33 de ani, ex CS Afumați).

Marius ANGHEL 24 Jul. 2018, 17:58 Diverse
Pe aceeași temă