Acorduri de „Vioară” în Crâng?

Mihai Andries 12 May. 2013, 20:00 Stiri
Acorduri de

Microbiștii buzoieni s-au resemnat cu gândul că echipa favorită, Gloria va juca și sezonul viitor tot în Liga a III-a, după ratarea promovării în această ediție. Cu toate acestea, Viorel Ion pare dispus să revină la timona echipei din Crâng, deși mai are contract încă un an cu CS Otopeni.

„Vioară” a confirmat joi acel zvon potrivit căruia în urmă cu ceva timp ar fi discutat cu oficialitățile locale despre preluarea conducerii tehnice a Gloriei Buzău punând însă unele condiții. Dacă între timp va primi ofertă de a antrena o formație din prima ligă nu va ezita s-o accepte a ținut să precizeze Viorel Ion.

„Referitor la eventuala mea revenire la Gloria am avut niște discuții cu domnul primar (n.r.Constantin Boșcodeală) însă, deocamdată nu este nimic concret. Chiar dacă echipa este în Liga a III-a, pentru mine nu ar fi o problemă deoarece am mai făcut asta și altădată. Gloria Buzău mi-a rămas mereu în suflet, indiferent unde am antrenat, dar acum nu depinde de mine, ci de alții și anume factorii de decizie. Eu am pus anumite condiții, iar dacă acestea vor fi îndeplinite atunci este în regulă. Și după cum s-a văzut de fiecare dată, am demonstrat că pot face treabă bună și la alte echipe, nu numai la Gloria Buzău”, ne-a declarat Viorel Ion.

Vă reamintim că de numele acestuia se leagă revenirea Gloriei Buzău pe prima scenă fotbalistică în 2007 după o absență de douăzeci de ani. După cum este știut, vara trecută, primarul Constantin Boșcodeală l-a ofertat pe „Vioară” să antreneze din nou echipa din Crîng, dar tehnicianul a refuzat.

 

Articol de Adi SOARE

Mihai Andries 12 May. 2013, 20:00 Stiri
Pe aceeași temă