Acceptarea Becicherecului Mic în Liga a 2-a ar complica existența lui ACS Poli. Bojin: „Ar trebui să dăm la amândouă”

Marius ANGHEL 24 Jun. 2014, 15:42 Stiri
Acceptarea Becicherecului Mic în Liga a 2-a ar complica existența lui ACS Poli.** Bojin:

Formația din Becicherecu Mic are mari șanse să fie invitată în eșalonul secund. Promovarea „pizzerilor” nu ar fi însă motiv de bucurie pentru toți bănățenii în condițiile în care ACS Poli rămâne în Liga a 2-a. Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a declarat aseară la un post local de televiziune că instituția pe care o conduce va trebui să-și îndrepte atenția în măsură egală către Mama Mia, dacă această grupare performează cel puțin la nivelul timișorenilor.

Mama Mia Becicherecu Mic e cu un pas în Liga a 2-a deși a terminat pe doi în seria sa. Timișenii pot profita de pe urma numeroaselor echipe cu probleme din eșalonul imediat superior. Oficialii „pizzerilor” au și făcut săptămâna trecută o cerere către FRF prin care se arată interesați de ocuparea unui loc în eșalonul secund. Mama Mia ar fi a doua beneficiară de o promovare la „masa verde” din Liga a 3-a, imediat după Chindia Târgoviște, grație punctajului.

Împart banii de la CJT

Dacă în ultimii doi ani ACS Poli a fost considerată de autorități echipa fanion fără doar și poate datorită nivelului la care a evoluat, promovarea echipei din nordul orașului Timișoara ar complica situația din punctul de vedere al CJ Timiș. Președintele Titu Bojin a arătat că „pizzerii” nu pot fi ignorați dacă vor avea performanțe în Liga a 2-a iar acolo se vor regăsi și alb-negrii.

Astfel, aceștia ar putea beneficia la rândul lor de găzduire pe arena principală a județului, „Dan Păltinișanu”, aflată în proprietatea instituției. Mai mult, și finanțarea ar trebui împărțită. „Dacă vor fi două echipe ar trebui să dăm la amândouă. Dar nu mi-ar plăcea să fie două. Dar dacă nu dai la una va trebui să explici de ce nu dai și la cealaltă și invers”, a spus Bojin la emisiunea Liga de Vest de la Telenova.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 24 Jun. 2014, 15:42 Stiri
Pe aceeași temă