Sticla Arieşul Turda și-a demis antrenorul! Florin Pampea a fost dat afară după umilința cu Sănătatea Cluj, dar va fi ”secundul” următorului ”principal”. Conducerea, negocieri avansate cu un nume experimentat

Răzvan STÎNGĂ 05 Apr. 2022, 15:41 Liga 3
Sticla Arieşul Turda și-a demis antrenorul! Florin Pampea a fost dat afară după umilința cu Sănătatea Cluj, dar va fi ”secundul” următorului ”principal”. Conducerea, negocieri avansate cu un nume experimentat

Sticla Arieşul Turda, penultima clasată în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, a decis să schimbe antrenorul! Din cauza seriei de partide fără rezultat pozitiv, conducerea a hotărât să renunțe la Florin Pampea (foto principal), care preluase echipa după etapa a 4-a a sezonului regular din Liga 3, în luna septembrie a anului trecut.

Florin Pampea, demis din funcția de ”principal” al echipei Sticla Arieşul Turda

Fost portar la Internațional Curtea de Argeș, Arieșul Turda sau Atletic Bradu, Pampea i-a luat locul la momentul respectiv lui Artur Podar, din al cărui staff tehnic făcea parte înaintea numirii în funcția de ”principal”, unde îndeplinea rolul de ”secund”.

Acum, după prima rundă a play-out-ului Ligii 3, 3-6 cu Sănătatea Cluj, conducerea clubului Sticla Arieșul Turda a hotărât să renunțe și la Florin Pampea, conform Turda News.

Dorin Toma, șanse mari să fie noul ”principal” al Sticlei Arieşul Turda

O surpriză mare se poate produce la formația din Turda, întrucât sunt șanse mari să vină antrenor principal Dorin Toma (foto articol), care nu mai târziu de zilele trecute s-a despărțit de SCM Zalău, echipă din Seria 10 a Ligii a 3-a. Toma a reziliat cu trupa din Zalău după ultima rundă a sezonului regular, după ratarea accederii în play-off.

Potrivit sursei amintite, Toma este pe punctul de a semna, el pregătind și antrenamentele de luni seară. Negocierile dintre conducere și antrenor sunt avansate, iar șansele să se bată palma sunt mari.

În ciuda condițiile date, Florin Pampea nu va părăsi definitiv echipa, el urmând, se pare, să îndeplinească rolul de ”secund” și în mandatul următorului ”principal”, așa cum s-a întâmplat și în perioada în care Sticla Arieșul Turda a fost condusă de Artur Podar, în debutul campionatului actual.

Sticla Arieșul Turda, penultima în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3

Sticla Arieșul Turda e pe locul 5, penultimul, în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, cu numai 15 puncte. E la egalitate cu locul 4, Avântul Reghin, și are un avans de trei puncte peste ultima clasată, Unirea Alba Iulia.

În etapa a 2-a a play-out-ului, Sticla Arieșul Turda va întâlni chiar formația din Alba Iulia, pe teren advers.

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Apr. 2022, 15:41 Liga 3
Pe aceeași temă