Steaua poate ajunge pe mâna unor legende. Gabi Balint: ”Se întâmplă lucruri în spate, dar nu pot da detalii. Sunt neoficiale”. Clubul nega discuții legate de orice vânzare

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 10 Nov. 2020, 16:02 Actualizat: 10 Nov. 2020, 16:14 Liga 3
Steaua poate ajunge pe mâna unor legende. Gabi Balint: ”Se întâmplă lucruri în spate, dar nu pot da detalii. Sunt neoficiale”. Clubul nega discuții legate de orice vânzare

Steaua își pregătește terenul pentru viitor, chiar dacă în acest moment se află în Liga 3. Cei care se ocupă de destinele clubului vor să îl treacă în partea privată, iar demersurile se pare că ar fi început deja. Fostul fotbalist Gabi Balint, un apropiat al echipei, a făcut publice mai multe informații care, la ora actuală, potrivit datelor oferite de el, nu sunt ținute la vedere.

Gabi Balint: ”Deja se întâmplă niște lucruri în spate, se pregătesc niște lucruri, dar nu pot spune detalii, sunt neoficiale” 

Balint știe că există un grup de oameni, din care fac parte și câteva legende ale Stelei, care ar vrea să preia pachetul majoritar. Nu a dat numele persoanelor, dar știe că discuțiile au început deja.

Eu sunt sigur că vor veni. Eu și știu niște lucruri. Deja se întâmplă niște lucruri în spate, se pregătesc niște lucruri, dar nu pot spune detalii, sunt neoficiale. Sunt niște oameni care se pregătesc să preia acest club, dar să avem răbdare. Sunt niște vești bune, sunt niște oameni foarte cunoscuți, unii care sunt și legende ale Stelei. Un grup care vrea să facă lucrul ăsta, mai ales că echipa se va muta pe stadionul ei, unde va fi extraordinar”, a declarat Gabi Balint, în cadrul emisiunii Națiunea Stelistă, de la AS47.

Gabi Balint: ”Steaua nu va putea ajunge în Liga 1 aflându-se doar sub tutela CSA” 

Gabi Balint are încredere că discuțiile ar putea duce, încă din iarnă, la anumite schimbări la echipă. Dacă totul va merge conform planului, atunci în Ghencea vor ajunge câțiva jucători și mai valoroși, a precizat fostul fotbalist. Planurile ar fi unele mari, iar principalul obiectiv ar fi promovarea în prima ligă cât mai curând posibil.

Steaua nu va putea ajunge în Liga 1 aflându-se doar sub tutela CSA. Eu mă gândesc la anul viitor. Anumite implicații se vor putea vedea chiar din iarnă, când vor mai fi aduși niște jucători. Eu sper să vină niște jucători pentru a întări această echipă și a avea șanse de promovare mai mari. E nevoie ca echipa să promoveze, clar, pentru a se putea intra și a se face treabă.

Eu încă n-am fost pe stadion, sper să merg și eu să-l văd. L-am văzut în poze și e ceva… emoțiile pe care le voi simți vor fi mai mari decât la meciul cu Anderlecht sau la meciul cu Danemarca”, a mai afirmat Balint.

Steaua nega că sunt discuții pentru cedarea clubului 

Steaua anunța printr-un comunicat de presă, nu mai târziu de jumătatea lunii octombrie, că nu se pune problema ca echipa de fotbal să fie vândută către o parte privată. Preciza că nu s-au purtat și nu se poartă discuții cu vreo companie în acest moment, cu privire la cedarea pachetului majoritar al clubului. Mai mult, dădea asigurări că se va merge după același tipar după care s-a funcționat încă de la reînființare.

Anterior comunicatului Stelei, apăruseră anumite zvonuri potrivit cărora Steaua ar putea ajunge la patronii care dețin lanțul de magazine Dedeman. Compania este una dintre cele mai mari de pe piața românească pe segmentul ei, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de peste 8.3 miliarde de lei.

Steaua a terminat turul Seriei 4 a Ligii a 3-a pe primul loc 

Steaua nu a reușit să câștige nici e în etapa a 9-a, ultima a turului Ligii a 3-a, în Seria 4. ”Militarii”, după ce meciul trecut au făcut doar un egal, 0-0 cu CS Tunari, de data aceasta au făcut tot o remiză, cu Metalul Buzău, în deplasare, scor 2-2. Echipa lui Daniel Oprița a obținut un punct pe final, la ultima fază.

Steaua rămâne pe primul loc în Seria 4 din Liga 3, cu 23 de puncte, dar diferența față de a doua clasată, FCSB 2, este de numai două puncte. În nouă meciuri, echipa lui Daniel Oprița a înregistrat șapte victorii și două rezultate de egalitate. Pe 3 în Seria 4 se află Progresul Spartac, dar la diferență mare, cu numai 13 puncte acumulate, la fel ca CS tunari, FC Voluntari 2 și Dinamo 2.

În meciul următor, Steaua va juca în deplasare cu CS Balotești, ultima clasată, cu doar un punct în nouă meciuri. E ultimul meci din acest an.

Foto: AS47

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 10 Nov. 2020, 16:02 Actualizat: 10 Nov. 2020, 16:14 Liga 3
Pe aceeași temă