Steaua gâfâie la final de tur! Echipa lui Oprița nu s-a regăsit nici la Buzău și a salvat prima înfrângere în minutul 90+5. Florin Răsdan: ”Nu vreau să căutăm scuze. Noi oriunde jucăm trebuie să câștigăm”

Andrei PASCU 07 Nov. 2020, 17:59 Liga 3
Steaua gâfâie la final de tur! Echipa lui Oprița nu s-a regăsit nici la Buzău și a salvat prima înfrângere în minutul 90+5. Florin Răsdan: ”Nu vreau să căutăm scuze. Noi oriunde jucăm trebuie să câștigăm”

Steaua nu a reușit să câștige nici e în etapa a 9-a a Ligii a 3-a, Seria 4. ”Militarii”, după ce meciul trecut au făcut doar un egal, 0-0 cu CS Tunari, de data aceasta au făcut tot o remiză, cu Metalul Buzău, în deplasare, scor 2-2. Echipa lui Daniel Oprița a obținut un punct pe final, la ultima fază.

Steaua a deschis scorul în disputa de pe sinteticul de la Buzău, în minutul 45+1, prin Emilian Pacionel, care a transformat o lovitură de pedeapsă. Reușita nu a transformat jocul steliștilor în unul mai bun, ba din contră. Gazdele au revenit mult mai montate de la cabine și au trecut la conducere. În primă fază, au egalat prin fostul jucător al FCSB-ului Andrei Pavel, care a marcat în minutul 64 dintr-o lovitură liberă din fața careului.

Steaua a scos un egal pe finalul meciului 

Atacurile Buzălui au continuat, iar în minutul 79 Metalul a mai primit o lovitură de la 11 metri, pe care a transformat-o același Andrei Pavel.

Meciul se îndrepta către un rezultat surprinzător, dar Steaua a făcut 2-2 în minutele de prelungire, în 90+5, prin Florin Răsdan, după o fază încâlcită în urma unui corner.

Echipele de start:

  • Metalul Buzău: Răzvan Popescu – George Badea, Vasilică Mihăeș, Ștefan Zizu Nedelcu, Ion Spătaru, Cosmin Piciu, Andrei Badea, Marian Manea, Claudiu Zamfirescu, Alin Iacob, Andrei Pavel
    Rezerve: Silviu Ionuț Crețu – Mario Andrei Fatu, Andrei Ceaușu, Cătălin Bardaș
    Antrenor: Valentin Stan
  • Steaua: Raul Bălbărău – Wallace Alves Da Silva, Dean Beța, Adrian Ilie (cpt.), George Călințaru, Mădălin Mihăescu, Rareș Enceanu, Liviu Băjenaru, Emilian Pacionel, Remus Chipirliu, Robert Elek.
    Rezerve: Horia Iancu – Dragoș Nicolae, Ovidiu Morariu, Antonio Vlad, Valentin Bărbulescu, Florin Răsdan, Andrei Neagoe, Andrei Antohi, Sergiu Bactăr
    Antrenor: Daniel Oprița

Florin Răsdan: ”Le mulțumim suporterilor pentru că au fost alături de noi”

Florin Răsdan, omul care a adus un punct Stelei, a declarat că nu e foarte mulțumit de ultimele evoluții, dar că echipa va încerca să câștige meciul următor. Nu a vrut să dea vina pe terenul sintetic, declarând că victoria era obligatorie indiferent de cirscumstanțe. Fotbalistul Stelei a avut un mesaj și pentru fani.

”Am început bine partida, am dominat. Din păcate, în repriza a doua nu știu ce s-a întâmplat. Am luat două goluri din faze fixe, cert e că noi trebuie să marcăm cu un gol mai mult decât adversarul, pentru că orice punct pierdut, pentru noi este o înfrângere, să zic așa. Nu vreau să căutăm scuze pentru faptul că e un teren sintetic, pentru că și ei au jucat tot pe acet gazon. Noi oriunde jucăm trebuie să câștigăm, din păcate azi nu am reușit. Mai avem cinci zile până la meciul cu Balotești, trebuie să câștigăm acea partidă.

Din păcate e al doilea egal la rând, noi trebuie să câștigăm fiecare partidă, dar acesta e fotbalul, trebuie să ținem capul sus. Trebuie să muncim, să câștigăm următorul meci.

Le mulțumim suporterilor pentru că au fost alături de noi. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm această partidă”, a declarat Răsdan pentru Steaua TV.

Steaua se deplasează pe terenul ultimei clasate în etapa a 10-a

Steaua rămâne pe primul loc în Seria 4 din Liga 3, cu 23 de puncte, dar diferența față de a doua clasată, FCSB 2, este de numai două puncte. În nouă meciuri, echipa lui Daniel Oprița a înregistrat șapte victorii și două rezultate de egalitate. Pe 3 în Seria 4 se află Progresul Spartac, dar la diferență mare, cu numai 13 puncte acumulate, la fel ca CS tunari, FC Voluntari 2 și Dinamo 2..

În meciul următor, Steaua va juca în deplasare cu CS Balotești, ultima clasată, cu doar un punct în nouă meciuri. E ultimul meci din acest an.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-9-ultima-a-turului-9-meciuri-se-desfasoara-in-acest-moment-iar-sase-partide-au-fost-amanate-din-cauza-covid-19-19156119

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foresta-suceava-csm-deva-si-ca-oradea-primele-echipe-din-liga-3-triumfatoare-la-masa-verde-fiindca-unul-dintre-meciurile-lor-nu-s-a-jucat-nici-la-reprogramare-invinsele-19156035

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-liga-tuturor-posibilitatilor-minerul-costesti-a-folosit-la-ultimul-meci-un-portar-de-49-de-ani-imi-era-dor-sa-apar-din-nou-era-media-de-varsta-a-echipei-prea-mica-si-am-vrut-sa-o-r-19155925

 

Andrei PASCU 07 Nov. 2020, 17:59 Liga 3
Pe aceeași temă