Steaua are în plan amânarea următorului meci din Liga 3. Daniel Oprița: ”Asta aș vrea. Nu știm dacă vom avea 13 jucători la dispoziție”. Reacția antrenorului după partida cu Dinamo 2

Andrei PASCU 03 Oct. 2020, 14:19 Liga 3

Steaua a câștigat meciul cu Dinamo 2, din etapa a 4-a a Seriei 4 din Liga 3, cu 3-1. Totuși, antrenorul Daniel Oprița nu a fost foarte bucuros pentru succes, întrucât are probleme în ceea ce privește lotul de jucători. A precizat la finalul confruntării că se gândește serios dacă va vorbi cu cei din conducere, pentru a cere amânarea meciului din etapa următoare, cu FC Voluntari 2.

Daniel Oprița: ”Să vedem de acum ce soluții găsim pentru meciul următor, cu Voluntari. Trebuie să ne mai retestăm” 

Steaua a semnalat, înaintea meciului cu Dinamo 2, mai multe cazuri cu noul coronavirus. 10 oameni au fost testați pozitiv, dintre care nouă jucători. Astfel, pentru că șansele ca aceștia să se recupereze până săptămâna următoare sunt foarte mici, echipa lui Daniel Oprița ar putea avea probleme. Antrenorul a precizat că sunt șanse să nu poată forma un lot de 13 jucători pentru partida respectivă, întrucât există și câteva accidentări.

(N.r. – De unde a fost contractat virusul?) Nu vreau să acuz pe cineva, dar până în acel moment nu am mai avut cazuri. Toți băieții și-au văzut de treabă. Au familii, au copii, sunt responsabili. S-a întâmplat, dar trebuie să evităm lucruri de acest tip. Vedeți ce se întâmplă în țară, e destul de greu să scapi, mai ales că noi suntem expuși. Avem aceste jocuri, antrenamente. Iei contact cu multe persoane.

Am vorbit și cu conducătorii și cu jucătorii să terminăm cu bine acest joc, dar să vedem de acum ce soluții găsim pentru meciul următor, cu Voluntari. Trebuie să ne mai retestăm. Eu aș vrea să amânăm meciul de sâmbătă, să putem să îi avem la dispoziție și pe ceilalți jucători, pentru că avem și suspendați. Nu știm dacă vom avea 13 jucători la dispoziție”, a declarat Daniel Oprița pentru Steaua Tv.

Daniel Oprița: ”Nu am putut să dorm foarte bine. M-am tot frământat să găsim soluții, să vedem ce putem face” 

Referitor la meciul cu Dinamo 2, Oprița le-a cerut jucătorilor doar să câștige meciul. Atât el cât și fotbaliștii care au fost testați negativ au fost afectați de vestea că mai multe persoane din club au COVID-19, iar singura lui dorință a fost obținerea celor trei puncte.

Sunt bucuros de victorie, de joc. Vreau să îi felicit pe jucători pentru atitudine, pentru cum s-au dăruit. Le-am spus că astăzi nu mă interesează să facem spectacol, că trebuie să fim eficienți. Asta pentru că noi, jucătorii și stafful care nu am fost testati pozitiv, am fost puțin șocați de ce s-a întâmplat. Am aflat cu o zi înainte și nu ne-a picat bine. Nu am putut să dorm foarte bine. M-am tot frământat să găsim soluții, să vedem ce putem face. Azi, cei care au fost pe bancă și cei care au intrat pe teren… nu m-am plâns că nu am soluții. Am fost supărat că și la noi a fost găsită această problemă. Nu știu de unde, dar ne tot gândim”, a mai declarat Daniel Oprița.

Steaua are 12 puncte din 12 în primele patru etape din Liga 3. Următoarea etapă e progrmată pe teren propriu, cu FC Voluntari 2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Foto: Steaua TV Official

Video: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-4-program-14-meciuri-se-joaca-in-acest-moment-cele-mai-atractive-fiind-dinamo-2-steaua-si-fcsb-2-rapid-2-nici-aceasta-runda-nu-scapa-de-probleme-cauzate-de-covid-19-19150460

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-stabilit-calendarul-competitional-pentru-a-doua-parte-a-sezonului-in-liga-2-si-liga-3-cand-au-loc-play-off-ul-play-out-ul-si-barajele-de-promovare-sau-mentinere-19150413

 

Andrei PASCU 03 Oct. 2020, 14:19 Liga 3
Pe aceeași temă