Focar de COVID-19 la Steaua! Nu mai puțin de 10 cazuri au ”militarii” după ultima testare. Meciul cu Dinamo 2 se joacă însă. Comunicatul clubului

Marius ANGHEL 02 Oct. 2020, 12:10 Liga 3
Focar de COVID-19 la Steaua! Nu mai puțin de 10 cazuri au ”militarii” după ultima testare. Meciul cu Dinamo 2 se joacă însă. Comunicatul clubului

Coronavirusul a lovit Steaua chiar înaintea meciului cu echipa secundă a marii rivale. Echipa ”militară” are zece cazuri de infectare cu COVID-19 descoperite în urma ultimei testări, însă jocul cu Dinamo 2, programat astăzi, de la ora 15:00, în etapa a 4-a a Ligii 3, se va desfășura.

Zece cazuri de infectare cu COVID-19 la Steaua

Dintre cei zece infectați cu noul coronavirus, nouă sunt jucători, iar unul este membru al staffului tehnic. Toți au fost izolați, iar Direcția de Sănătate Publică a dat undă verde echipei antrenate de Daniel Oprița să evolueze în campionat cu restul jucătorilor testați negativ.

  • UPDATE: Membrul staffului tehnic al Stelei care a fost depistat pozitiv cu COVID-19 este Gabriel Boștină, antrenor secund.

”Clubul Steaua București anunță că, în urma testărilor efectuate înaintea partidei de fotbal cu Dinamo București 2, din etapa a patra a Ligii a 3-a, au fost depistați pozitiv cu Covid19 nouă jucători şi un membru din staff-ul tehnic al echipei.

Clubul nostru a anunțat organizatorul competiției despre cazurile de Covid19 apărute în rândul echipei de fotbal. Conform adresei nr. R-25294/01.10.2020, Direcția de Sănătate Publică și-a dat acordul pentru ca partida de astăzi să se desfășoare conform programului competițional al Federației Române de Fotbal.

Toate persoanele infectate au fost izolate conform reglementărilor aflate în vigoare și vor reveni la antrenamente în urma unor alte teste efectuate”, a anunțat Steaua printr-un comunicat oficial.

Steaua joacă astăzi, de la ora 15:00, pe stadionul Dinamo din ”Ștefan cel Mare” cu Dinamo 2, în etapa a 4-a a Ligii 3, Seria 4.

După primele trei etape, Steaua este lider cu maximum de puncte, 9, în timp ce Dinamo 2 se află pe antepenultima poziție în clasament, pe 8, cu 3 puncte.

În acest sezon, Steaua a trecut cu 5-1 de CS Balotești, 2-1 de FCSB 2 și 4-1 cu Progresul Spartac, în timp ce Dinamo a câștigat cu 3-2 cu FCSB 2 și a piercut cu Progresul Spartac (1-5) și FC Voluntari 2 (1-2).

Marius ANGHEL 02 Oct. 2020, 12:10 Liga 3
Pe aceeași temă