State le răspunde contestatarilor: „Nu plec de la Hunedoara!”

09 Aug. 2012, 16:44 Liga 3
State le răspunde contestatarilor:** „Nu plec de la Hunedoara!

Instalată la FC Hunedoara cu tot cu jucători și antrenori în urmă cu aproape o lună omul de afaceri Alina State (foto, 33 ani) încă nu a semnat contractul de asociere cu gruparea „negru-albastră” fapt cei i-a făcut suspicioși pe suporterii hunedoreni.

„Alina State nu va rămâne la Hunedoara. O să vedeți că își va lua jucătorii și se va întoarce la Simeria înainte de a începe campionatul. Iar dacă va rămâne o va face doar pentru că are interese politico-economice în zonă”, au comentat fanii care i-au cerut domnișoarei să lămurească o dată pentru totdeauna situația.

Noul sau viitorul finanțator al FC Hunedoara a încercat să-i liniștească pe susținătorii echipei spunându-le că nu se pune problema să plece de la Hunedoara și că semnarea contractului de sponsorizare este o chestiune de timp. „Nu plec de la Hunedoara! Unde fras să mai plec!? Contractul de publicitate (draftul de contract) a fost transmis Primariei Hunedoara pentru a trece prin ședința de Consiliul Local. Apoi, urmează ședința AGA a FC Hunedoara, o sedința de îndată în care ar trebui să fiu numită președintele Consiliului Director și totodată și membrii din acest Consiliu. FORMALITAȚI! Formalitați necesare… Până atunci, băieții se antrenează iar eu plătesc din datorii ca să nu aibe de suferit clubul”, a spus Alina State care a ținut să demonteze și idea că prin implicarea financiară la FC Hunedoara ar urmări anumite interese personale. „Nu este nici un interes politic – faza asta cu politica chiar e gratuită. Nu sap în zgură la Hunedoara, nu fac lucrari de canalizare cum fac alți foști finanțatori ai echipei acum prin alte orașe și nici nu fac campanie electorală în Hunedoara. Jucăm fotbal de cinci ani în județ iar acum avem ocazia să evoluăm pentru FC Hunedoara”, a punctat State care a mai finanțat cluburile Dacia Orăștie (în perioada 2007-2009) și CFR Simeria (2009-2012).

Ședința Consiliulul Local Hunedoara va avea loc la sfârșitul acestei luni, cel mai probabil vineri 31 august în chiar ziua când începe campionatul Ligii a III-a la fotbal.

Articol scris de Sami Tamaș

09 Aug. 2012, 16:44 Liga 3
Pe aceeași temă