Start și în returul Ligii a 4-a

06 Mar. 2009, 20:49 Liga 3

Joi și vineri au fost programate meciurile etapei a 14-a, prima a returului Ligii a 4-a bucureștene.

 

Sportul Studențesc II, una dintre pretendentele la promovare, a jucat astăzi de la ora 15.00 pe terenul din cadrul bazei sportive Romprim împotriva formației AS Termo. Alb-negrii au dominat clar întâlnirea, însă nu au reușit să facă diferența decât în cea de-a doua repriză. Cei doi atacanți ai studenților și-a făcut datoria, marcând fiecare câte un gol. Scorul a fost deschis de Păuna, iar Fărcășanu a stabilit scorul final.

 

Antrenorii Gabriel Manu și Florin Motroc au trimis în teren următoarea formație de start: Niculescu – Gâscă, Stere, Petroianu, Chețan – Bănuță, Marinuș, P. Dedu, Popa – Fărcășanu, Păuna.

După pauză au mai intrat: Sibianu, Borțun, Voroneanu și Nica.

 

Partida a fost condusă la centru de Ștefan Postolache, ajutat la cele două tușe de Răzvan Chivu și Andrei Eduard Vasile.                               
 

 

Cealaltă fruntașă a seriei, Spic de Grâu, a stat în această etapă în care trebuia să întâlnească pe Intergaz II, formație retrasă din campionat, astfel că în clasament acumulează 34 de puncte, ca și studenții. Spic de Grâu și Sportul II se mențin pe primele două poziții, fiind urmate de Concordia II Chiajna.

06 Mar. 2009, 20:49 Liga 3
Pe aceeași temă