SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3, și-a luat atacant cu experiență în Liga 2. La capitolul plecări nu intră nimeni, antrenorul Marius Pașca e mulțumit de tot lotul: ”Nu multă lume se aştepta să avem acest parcurs”

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2020, 19:05 Liga 3
SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3, și-a luat atacant cu experiență în Liga 2. La capitolul plecări nu intră nimeni, antrenorul Marius Pașca e mulțumit de tot lotul: ”Nu multă lume se aştepta să avem acest parcurs”

SCM Zalău termină prima parte a sezonului, în Seria 10 din Liga 3, pe primul loc. După consumarea a 10 etape din anul fotbalistic are 24 de puncte, cu patru peste a doua clasată, Minaur Baia Mare. Antrenorul formației din Zalău, Marius Pașca, a declarat că nu va renunța la vreun jucător în această pauză de iarnă.

SCM Zalău nu se desparte de nimeni în această iarnă 

Este mulțumit de toți fotbaliștii și din acest motiv a decis să îi păstreze până la finalul sezonului, cel puțin. Antrenorul este plăcut suprins de modul în care SCM Zalău s-a descurcat până acum, mai ales că sezonul trecut era în pragul retrogradării, dacă nu ”îngheța” campionatul. Se afla pe ultimul loc în Seria 5.

Nu pleacă nimeni. Nu pot decât să mă declar mulţumit de prestaţia echipei, atitudinea jucătorilor şi modul cum ne-am comportat şi pe această cale ţin să-i felicit încă o dată pentru rezultatele pe care le-am obţinut. Sincer, nu multă lume se aştepta să avem acest parcurs, dar mă bucur că băieţii au fost receptivi, au muncit şi drept dovadă, suntem pe primul loc, având un avantaj de patru puncte faţă de locul 2”, a spus Marius Paşca pentru Sportul Sălăjean.

Sergiu Pop, primul transfer pentru SCM Zalău în această iarnă 

Liderul Seriei 10 din Liga 3 a anunțat însă o primă venire. Din lot va face parte de acum înainte un fotbalist cu experiență în Liga 2, atacantul Sergiu Pop (30 de ani), care a venit de la o altă echipă din această serie, CSC Sânmartin.

Vârful a fost lansat în fotbal de CFR Cluj, iar în divizia a doua a jucat pentru UTA și Luceafărul Oradea. Sezonul trecut, el a fost golgheterul Seriei 5 din Liga 3, cu 15 reușite.

??? ????̆? ? ?????????? ?????????? ?????? ??? ??????? ??????

Situată ?? ?????? ???, cu ? ???????? ?̧? ? ?????? în 10 etape, SCM Zalău a reuşit un transfer de marcă pentru etapele rămase de disputat în 2021. Conducerea clubului a ajuns joi la o înţelegere cu ????????? ?????? ???, fostul ????????r al acestei serii în sezonul trecut

?? este numărul golurilor înscrie în sezonul trecut de noul jucător al Zalăului în 14 meciuri jucate. Statistica arată la fel de bine şi în actualul sezon: ? ??????? ?????? – ? ?????? ???????

Fotbalul l-a început la ??? ????, pentru care a evoluat şi la nivel de seniori într-o partidă din Cupa României, cel care i-a oferit şansa debutului fiind antrenorul IoanAndone. ?????? ??? a mai e voluat în Liga a II-a pentru echipele: ??? ???? ?̧? ???????̆??? ??????, iar la nivel de Liga a III-a a activat la: ?? ??????, ?????? ??????̧??, ?????? ????, Ș????? ?â????? ș? ??? ?â???????.

? ?????? ???? este data la care s-a născut ?????? ???, acesta având o talie de ?,?? ?????”, se arată în comunicatul emis de SCM Zalău.

Sergiu Pop: ”Am venit la Zalău cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, acela de a promova în Liga a 2-a”

Atacantul Sergiu Pop a oferit și o scurtă declarație după ce a fost transferat. Speră să ajute echipa să își îndeplinească obiectivul, la finalul sezonului să promoveze în Liga 2.

?? ????? ?? ????̆? ?? ??̂???? ?? ? ?? ?̂???????? ??????????, ????? ?? ? ??????? ?̂? ???? ? 2-?. ??? ????̆? ???? ?? ???? ???? ?????????, ?? ?????? ?? ????????, ???? ?̂?̧? ?????? ??̆ ????̆ ??????????̧?̆. ????̧? ?? ????̧ ??????, ???? ??????̆ ??̆ ????̆ ? ??????̆ ?̂? ???? ? 2-?”, a spus atacantul de 30 de ani.

SCM Zalău, cu patru puncte peste locul 2 

În 10 meciuri disputate până acum în Seria 10 din Liga 3, SCM Zalău a strâns 24 de puncte, din șapte victorii și trei rezultate de egalitate. Pe locul 2 se află Minaur Baia Mare, 20 de puncte, iar pe 3 se clasează CA Oradea, 17 puncte.

În prima etapă din 2020, SCM Zalău va evolua în deplasare contra echipei Someșul Dej, locul 5.

Foto: Sport Club Municipal Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-promisiuni-multe-la-steaua-pe-final-de-an-bogdan-chipirliu-si-emilian-pacionel-le-garanteaza-fanilor-promovarea-in-liga-2-vrem-sa-fim-cat-mai-sus-peste-trei-ani-19162051

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inlaturat-de-la-crisul-daniel-cherechesi-merge-la-csm-deva-sunt-onorat-de-colaborarea-cu-o-grupare-de-traditie-si-fane-nanu-ne-batem-pentru-locul-2-19162036

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-minaur-baia-mare-l-a-anuntat-ca-antrenor-pe-vasile-miriuta-are-ca-obiectiv-imediat-promovarea-in-liga-2-ce-se-intampla-cu-dorin-toma-19161940

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2020, 19:05 Liga 3
Pe aceeași temă