SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3, și-a luat atacant cu experiență în Liga 2. La capitolul plecări nu intră nimeni, antrenorul Marius Pașca e mulțumit de tot lotul: ”Nu multă lume se aştepta să avem acest parcurs”

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 11 Dec. 2020, 19:05 Actualizat: 11 Dec. 2020, 19:09 Liga 3
SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3, și-a luat atacant cu experiență în Liga 2. La capitolul plecări nu intră nimeni, antrenorul Marius Pașca e mulțumit de tot lotul: ”Nu multă lume se aştepta să avem acest parcurs”

SCM Zalău termină prima parte a sezonului, în Seria 10 din Liga 3, pe primul loc. După consumarea a 10 etape din anul fotbalistic are 24 de puncte, cu patru peste a doua clasată, Minaur Baia Mare. Antrenorul formației din Zalău, Marius Pașca, a declarat că nu va renunța la vreun jucător în această pauză de iarnă.

SCM Zalău nu se desparte de nimeni în această iarnă 

Este mulțumit de toți fotbaliștii și din acest motiv a decis să îi păstreze până la finalul sezonului, cel puțin. Antrenorul este plăcut suprins de modul în care SCM Zalău s-a descurcat până acum, mai ales că sezonul trecut era în pragul retrogradării, dacă nu ”îngheța” campionatul. Se afla pe ultimul loc în Seria 5.

Nu pleacă nimeni. Nu pot decât să mă declar mulţumit de prestaţia echipei, atitudinea jucătorilor şi modul cum ne-am comportat şi pe această cale ţin să-i felicit încă o dată pentru rezultatele pe care le-am obţinut. Sincer, nu multă lume se aştepta să avem acest parcurs, dar mă bucur că băieţii au fost receptivi, au muncit şi drept dovadă, suntem pe primul loc, având un avantaj de patru puncte faţă de locul 2”, a spus Marius Paşca pentru Sportul Sălăjean.

Sergiu Pop, primul transfer pentru SCM Zalău în această iarnă 

Liderul Seriei 10 din Liga 3 a anunțat însă o primă venire. Din lot va face parte de acum înainte un fotbalist cu experiență în Liga 2, atacantul Sergiu Pop (30 de ani), care a venit de la o altă echipă din această serie, CSC Sânmartin.

Vârful a fost lansat în fotbal de CFR Cluj, iar în divizia a doua a jucat pentru UTA și Luceafărul Oradea. Sezonul trecut, el a fost golgheterul Seriei 5 din Liga 3, cu 15 reușite.

𝗦𝗖𝗠 𝗭𝗮𝗹𝗮̆𝘂 𝗮 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗳𝗲𝗿𝗮𝘁 𝗴𝗼𝗹𝗴𝗲𝘁𝗲𝗿𝘂𝗹 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝘂𝗹 𝘁𝗿𝗲𝗰𝘂𝘁

Situată 𝗽𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗺𝘂𝗹 𝗹𝗼𝗰, cu 𝟳 𝘃𝗶𝗰𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝘀̧𝗶 𝟯 𝗿𝗲𝗺𝗶𝘇𝗲 în 10 etape, SCM Zalău a reuşit un transfer de marcă pentru etapele rămase de disputat în 2021. Conducerea clubului a ajuns joi la o înţelegere cu 𝗮𝘁𝗮𝗰𝗮𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗦𝗲𝗿𝗴𝗶𝘂 𝗣𝗼𝗽, fostul 𝗴𝗼𝗹𝗴𝗵𝗲𝘁𝗲r al acestei serii în sezonul trecut

𝟭𝟱 este numărul golurilor înscrie în sezonul trecut de noul jucător al Zalăului în 14 meciuri jucate. Statistica arată la fel de bine şi în actualul sezon: 𝟴 𝗺𝗲𝗰𝗶𝘂𝗿𝗶 𝗷𝘂𝗰𝗮𝘁𝗲 – 𝟳 𝗴𝗼𝗹𝘂𝗿𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗰𝗮𝘁𝗲

Fotbalul l-a început la 𝗖𝗙𝗥 𝗖𝗹𝘂𝗷, pentru care a evoluat şi la nivel de seniori într-o partidă din Cupa României, cel care i-a oferit şansa debutului fiind antrenorul IoanAndone. 𝗦𝗲𝗿𝗴𝗶𝘂 𝗣𝗼𝗽 a mai e voluat în Liga a II-a pentru echipele: 𝗨𝗧𝗔 𝗔𝗿𝗮𝗱 𝘀̧𝗶 𝗟𝘂𝗰𝗲𝗮𝗳𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗢𝗿𝗮𝗱𝗲𝗮, iar la nivel de Liga a III-a a activat la: 𝗖𝗦 𝗭𝗹𝗮𝘁𝗻𝗮, 𝗨𝗻𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗲𝘀̧𝘁𝗶, 𝗨𝗻𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗝𝘂𝗰𝘂, Ș𝗼𝗶𝗺𝗶𝗶 𝗣â𝗻𝗰𝗼𝘁𝗮 ș𝗶 𝗖𝗦𝗖 𝗦â𝗻𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗻.

𝟲 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 𝟭𝟵𝟵𝟬 este data la care s-a născut 𝗦𝗲𝗿𝗴𝗶𝘂 𝗣𝗼𝗽, acesta având o talie de 𝟭,𝟴𝟲 𝗺𝗲𝘁𝗿𝗶”, se arată în comunicatul emis de SCM Zalău.

Sergiu Pop: ”Am venit la Zalău cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, acela de a promova în Liga a 2-a”

Atacantul Sergiu Pop a oferit și o scurtă declarație după ce a fost transferat. Speră să ajute echipa să își îndeplinească obiectivul, la finalul sezonului să promoveze în Liga 2.

𝗔𝗺 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝗹𝗮 𝗭𝗮𝗹𝗮̆𝘂 𝗰𝘂 𝗴𝗮̂𝗻𝗱𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗮 𝗻𝗲 𝗶̂𝗻𝗱𝗲𝗽𝗹𝗶𝗻𝗶 𝗼𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝘂𝗹, 𝗮𝗰𝗲𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘃𝗮 𝗶̂𝗻 𝗟𝗶𝗴𝗮 𝗮 2-𝗮. 𝗦𝗖𝗠 𝗭𝗮𝗹𝗮̆𝘂 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘂𝗻 𝗰𝗹𝘂𝗯 𝗯𝗶𝗻𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁, 𝗰𝘂 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝘀̧𝗶 𝗱𝗼𝗿𝗲𝘀𝗰 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗮̆ 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗻𝘁̧𝗮̆. 𝗔𝘃𝗲𝘁̧𝗶 𝘂𝗻 𝗼𝗿𝗮𝘀̧ 𝗳𝗿𝘂𝗺𝗼𝘀, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗶𝘁𝗮̆ 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗶𝗯𝗮̆ 𝗼 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗟𝗶𝗴𝗮 𝗮 2-𝗮”, a spus atacantul de 30 de ani.

SCM Zalău, cu patru puncte peste locul 2 

În 10 meciuri disputate până acum în Seria 10 din Liga 3, SCM Zalău a strâns 24 de puncte, din șapte victorii și trei rezultate de egalitate. Pe locul 2 se află Minaur Baia Mare, 20 de puncte, iar pe 3 se clasează CA Oradea, 17 puncte.

În prima etapă din 2020, SCM Zalău va evolua în deplasare contra echipei Someșul Dej, locul 5.

Foto: Sport Club Municipal Zalău

 

 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 11 Dec. 2020, 19:05 Actualizat: 11 Dec. 2020, 19:09 Liga 3
Pe aceeași temă