SC Popeşti Leordeni s-a despărțit de Sorin Colceag și și-a numit un nou antrenor principal. Mutările pe banca tehnică făcute de echipa ilfoveană și obiectivul pentru noul sezon de Liga 3

Marius ANGHEL 06 Jul. 2020, 12:01 Liga 3
SC Popeşti Leordeni s-a despărțit de Sorin Colceag și și-a numit un nou antrenor principal. Mutările pe banca tehnică făcute de echipa ilfoveană și obiectivul pentru noul sezon de Liga 3

SC Popeşti Leordeni s-a despărțit la finalul lunii iunie de Sorin Colceag (48 de ani), antrenor căruia i-a expirat contractul și nu a mai dorit prelungirea, iar astăzi, 6 iulie, și-a numit un nou ”principal”. Banca tehnică a trupei ilfovene a fost preluată de Valentin Ivan (46 de ani – foto), fost ”secund” în ultima parte a mandatului lui Colceag sau fost antrenor pentru o scurtă perioadă la Sportul Snagov, în sezonul ”înghețat” din cauza pandemiei COVID-19.

Trupa de lângă București și-a numit noi antrenori pentru sezonul de Liga 3 ediția 2020/2021. Valentin Ivan a devenit antrenor principal, Nicușor Dumitru este antrenor secund, cât și jucător, în timp ce Cristian Popescu este antrenorul de portari. Cu toții au fost prezenți, astăzi, 6 iulie, la sediul clubului, unde au semnat un contract valabil pentru un sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă unul, obiectivul lor urmând a clasa echipa între locurile 1-3.

Tot astăzi, SC Popești Leordeni și-a chemat jucătorii la stadion, unde le-a prezentat noile condiții de antrenament din această perioadă de pandemie. De mâine vor începe antrenamentele în grupuri de câte 10 sportivi.

Valentin Ivan a condus de pe margine Sportul Snagov în patru meciuri de Liga 2

Revenind la noul antrenor al echipei SC Popești Leordeni, Valentin Ivan, acesta s-a aflat pentru o perioadă de timp în acest sezon de Liga 2 în stafful trupei Sportul Snagov, exclusă din competiție în debutul acestui an, după două neprezentări.

Valentin Ivan s-a aflat în stafful lui Laurențiu Tudor la Snagov și a dat indicații de pe margine în câteva dintre meciuri, până când ”Doctorul” și-a rezolvat problemele la FRF și a fost lăsat să stea pe banca tehnică. Ivan a condus echipa de la marginea terenului în jocurile cu ”U” Cluj (1-1 la Ghermănești, etapa 11), CS Mioveni (1-2 la Mioveni, etapa 12), Pandurii Târgu Jiu (3-2 la Ghermănești, etapa 13) și ASU Politehnica Timișoara (0-1 la Timișoara, etapa 18).

Ulterior, Ivan pleca de la Snagov, după ce Laurențiu Tudor își dădea demisia din cauza problemelor financiare ale clubului.

Cât o privește pe SC Popești Leordeni, aceasta a încheiat ediția 2019/2020 a Ligii 3, competiție ”înghețată” după doar 16 etape jucate dintr-un total de 30, pe locul 6 în Seria a 2-a, cu 25 de puncte acumulate, cu 15 mai puțin decât liderul Unirea Slobozia.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/oficial-sportul-snagov-a-anuntat-despartirea-de-antrenorul-laurentiu-tudor-cine-va-asigura-interimarul-in-ultimul-meci-din-2019-18644349

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inghetarea-sezonului-de-liga-3-aduce-temeri-cluburilor-si-jucatorilor-mesajele-a-doi-jucatori-catre-razvan-burleanu-si-frf-sa-se-gandeasca-si-la-noi-la-familiile-noastre-19132149

Marius ANGHEL 06 Jul. 2020, 12:01 Liga 3
Pe aceeași temă