Samson și-a găsit echipă după despărțirea de Turris Oltul. Nigerianul crede în promovare alături de noua sa formație

Adrian MUJEA 09 Sep. 2020, 12:16 Liga 3
Samson și-a găsit echipă după despărțirea de Turris Oltul. Nigerianul crede în promovare alături de noua sa formație

Jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele, Samson Nwabueze (32 ani) a semnat cu echipa de Liga 3 Viitorul Dăești. Nigerianul a sperat să continue cu o echipă de Liga 2, dar a iscălit până la urmă cu Dăești, una dintre formațiile care se anunță redutabile în viitorul sezon.

”Am rămas la Viitorul, am fost coleg la Damila cu mulți dintre băieții de acolo. Dăești are stabilitate, are echipă bună și îi cunosc pe mulți de acolo. Dăești poate promova, dacă are liniște financiară, este una din echipele cel mai bune la Liga a 3-a”, a spus, pentru Liga2.ro, fundașul dreapta.

Samson regretă despărțirea de Turris și situația dificilă pe care o trece Flacăra Horezu

Stabilit la Râmnicu Vâlcea de mulți ani, Samson este apăsat de regresul fostei sale echipe, Flacăra. ”Horezu a fost o echipă bună, a fost foarte bine acolo, banii la zi, se dădeau prime, dar în ultimul an nu a mai avut sprijin financiar și totul s-a schimbat. Turris a fost o experiență, am jucat foarte puțin, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nici eu nu am dorit să plec de acolo. Erau condiții foarte bune”, a mai declarat Samson.

În cariera sa, petrecută aproape în totalitate în România, Samson Nwabueze a jucat pentru Știința Bacău, Tricolorul Breaza, ACSM Poli Iași, Callatis Mangalia, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu, Academica Clinceni, Flacăra Horezu și Turris Oltul Turnu Măgurele.

Până acum, Dăești i-a transferat pe Mike Obgoin (Southend Manor), Ovidiu Comănescu (Unirea Bascov), Radu Georgescu (Flacăra Horezu) și juniorii Ștefan Pufu (SCM Râmnicu Vâlcea), Mario Deaconescu (juniori CS U Craiova) și Andrei Gogete (juniori Campionii FC Argeș).

Adrian MUJEA 09 Sep. 2020, 12:16 Liga 3
Pe aceeași temă