Rapidiștii vor intra pe gazonul de pe Areni odată cu adversarii din prima etapă

15 Mar. 2012, 08:06 Liga 3
Rapidiștii vor intra pe gazonul de pe Areni** odată cu adversarii din prima etapă

Au mai rămas doar trei zile până la startul sezonului de primăvară în Liga a III-a și echipa Rapidului se confruntă cu o mare problemă. Meciul cu ABC Stoicescu Buzău din prima etapă a returului bate la ușă și „ceferiștii” n-au apucat încă să se antreneze pe stadionul Areni în pauza de iarnă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, care au pus în pericol suprafața de joc.

„Acesta este un mare neajuns pentru noi, mai ales că avem mulți jucători noi în echipă, care n-au apucat încă să intre pe gazonul de pe Areni. A fost un chin în toată această perioadă de iarnă să găsim locații cât de cât potrivite pentru ședințele de pregătire, iar de meciuri amicale nici nu a putut fi vorba. Ne-am antrenat așa cum trebuie, cu profesionalism, însă din păcate nu am putut să lucrăm cu mingea tot ce ne-am propus. Sper ca randamentul echipei să nu aibă de suferit în meciurile oficiale din acest motiv”, a declarat profesorul Ion Buzoianu, preparatorul fizic al Rapidului.

Din cauza terenurilor grele, a frigului și a condițiilor de antrenament improprii, alb-vișiniii s-au confruntat și cu un număr record de fotbaliști accidentați în intersezon, doi dintre aceștia, fundașii Cornea și Hrimiuc, fiind în continuare indisponibili.

Vineri, în prima etapă a returului, Rapid va întâlni pe teren propriu gruparea ABC Stoicescu Buzău. Partida va începe la ora 15.00.

articol scris de Gabriel TODERAȘCU

15 Mar. 2012, 08:06 Liga 3
Pe aceeași temă