Stadion nou pentru Progresul Fundulea. De câte locuri dispune și cât a costat investiția în baza sportivă

Andrei PASCU 07 Apr. 2024, 19:01 Liga 3
Stadion nou pentru Progresul Fundulea. De câte locuri dispune și cât a costat investiția în baza sportivă

Ultima clasată în play-out-ul Seriei 3 din Liga 3 are un nou stadion și o nouă bază de pregătire! Progresul Fundulea are parte de condiții foarte bune de infrastructură de acum înainte, dar este în pragul retrogradării în Liga 4, fiind la un punct de penultima clasată, Înainte Modelu, care recent a schimbat antrenorul.

Progresul Fundulea a debutat în acest weekend pe noul stadion, în partida din etapa a 2-a a play-out-ului Seriei 3 din Liga 3, 2-3 contra Axiopolis Cernavodă.

Progresul Fundulea are un nou stadion și bază sportivă modernă

Baza sportivă din orașul Fundulea este de tip 1 și are mai multe caracteristici, printre care teren pentru fotbal, dar și un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, clădire pentru vestiare, parcare, alei pietonale și spații verzi. În plus, baza este prevăzută cu gradene pentru 500 de spectatori și adiacent gradenelor există și locuri pentru 20 de persoane cu dizabilități.

Conform Obiectiv Online, suprafața de joc este din covor de gazon artificial. Întreaga investiție în baza sportivă se ridică la 8.8 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 1.77 milioane de euro.

Dragi suporteri ai echipei Progresul Fundulea,

Este cu bucurie și mândrie o ocazie specială pentru noi, dar și pentru întreaga comunitate, și ne dorim ca voi, suporterii noștri fideli, să faceți parte din această experiență memorabilă.

Vă asigurăm că acest nou stadion este rezultatul muncii și pasiunii noastre pentru fotbal, și este gândit să ofere cele mai bune condiții atât pentru jucători, cât și pentru voi, suporterii care sunteți sufletul echipei noastre.

Haideți să ne adunăm cu toții în număr cât mai mare și să facem din inaugurarea acestui stadion un moment de neuitat! Să fim acolo pentru a sprijini echipa noastră în primul ei meci pe teren propriu, și să creăm împreună o atmosferă care să rămână în istoria clubului nostru.

Vă așteptăm cu drag la stadion pentru a sărbători împreună acest moment deosebit și pentru a demonstra încă o dată că suntem cea mai puternică și mai unită galerie!

Cu drag și recunoștință,

Echipa Progresul Fundulea”, a transmis Progresul Fundulea în privința noii baze sportive.

Debut cu eșec pe noul stadion pentru Progresul Fundulea

Ultima clasată în play-out-ul Seriei 3 din Liga 3 a inaugurat cu înfrângere noul stadion pe care va disputa meciurile de pe teren propriu. A cedat duelul cu Axiopolis Cernavodă de sâmbătă, 6 aprilie, cu scorul de 2-3.

A fost condusă cu 2-1 la pauză. A deschis formația oaspete scorul, în minutul 5, după un autogol al lui Narcis Mihalcea, iar Robert Ursache majora diferența pe tabelă în minutul 20. Progresul Fundulea revenea pe tabelă în minutul 44, când puncta Alin Mihăilă.

Chiar avea să egaleze la șase minute de la reluare, prin același Mihăilă, care a marcat de la 11 metri, dar Alexandru Vieru a adus victoria pentru Axiopolis Cernavodă în minutul 76, de la punctul cu var.

”Lanterna roșie” în play-out-ul Seriei 3 din Liga 3

Progresul Fundulea e ultima în play-out-ul Seriei 3 din Liga 3, cu 15 puncte, dar până la locul 4 sunt două puncte: pe 5 se află Înainte Modelu, cu 16 puncte, iar pe 4 se clasează FC Voluntari 2, cu 17 puncte.

Primele trei clasate în serie sunt Recolta Gheorghe Doja (30 de puncte), Gloria Băneasa (23 de puncte) și Axiopolis Cernavodă (22 de puncte).

Foto: Călărași Press

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inainte-modelu-are-un-nou-antrenor-pe-virgil-nitoi-19305605

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sanatatea-cluj-parasita-de-francisc-dican-19305598

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-barbut-a-ajuns-in-liga-3-la-poli-timisoara-19305521

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultatele-meciurilor-din-etapa-2-de-play-off-si-play-out-din-liga-3-19305184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-oficial-in-liga-3-19305316

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cezar-strat-de-la-csm-bacau-a-plecat-la-munca-in-strainatate-19305078

Andrei PASCU 07 Apr. 2024, 19:01 Liga 3
Pe aceeași temă