Franck Tchassem a ratat transferul la Poli Iași după ce nu l-a convins pe Leo Grozavu, dar nu continuă nici cu Știința Miroslava. Africanul merge la altă echipă din Liga 3

Adrian MUJEA 12 Jan. 2023, 17:00 Liga 3
Franck Tchassem a ratat transferul la Poli Iași după ce nu l-a convins pe Leo Grozavu, dar nu continuă nici cu Știința Miroslava. Africanul merge la altă echipă din Liga 3

Franck Tchassem nu a mai ajuns să semneze cu Poli Iași, unde a fost în atenția antrenorului Leo Grozavu, ci va continua să joace în Liga 3, dar nu la Știința Miroslava, unde a evoluat în prima parte a sezonului. Atacantul camerunez în vârstă de 23 de ani s-a înțeles cu Viitorul Dăești și este prima achiziție din acest an a echipei vâlcene.

Franck Tchassem a fost în probe la Poli Iași la finalul anului trecut

La finalul anului trecut, după încheierea meciurilor oficiale din Liga 2 și Liga 3, Franck Tchassem, care a atras atenția cu evoluția sa la Știința Miroslava, era chemat de antrenorul Leo Grozavu să participe la o săptămână de pregătire la Poli Iași și să joace și într-un amical, pentru a-l urmări mai îndeaproape și a lua o decizie în privința sa.

Antrenorul africanului de la Științei Miroslava, fostul internațional Tibor Selymes, avea numai cuvinte de laudă la adresa sa și era de părere că Poli Iași nu are în momentul de față un jucător cu un astfel de profil. ”Franck poate juca în ambele benzi, este jucător de forță, viteză, exact ce nu are Poli Iași. Poate juca și vârf, dar mai mult bandă. Are acceptul nostru să se pregătească cu Poli”, spunea Tibor Selymes despre jucătorul care înainte să ajungă la Miroslava a mai evoluat în România la Șomuz Fălticeni, tot în Seria 1 a Ligii 3.

  • 5 goluri a înscris Franck Tchassem în acest sezon de Liga 3 pentru Știința Miroslava, din prima parte a campionatului trecând 15 etape.

Tchassem nu va continua cu Știința Miroslva, ci merge la Viitorul Dăești

Din informațiile Liga2.ro, Tchassem nu l-a impresionat pe Leo Grozavu, care a considerat că africanul ”nu e peste ce are el” în lot.

Atacantul nu va continua însă la Știința Miroslava, deoarece a ajuns la un acord cu Viitorul Dăești, echipă tot din Liga 3, însă din Seria a 6-a, unde se va lupta tot pentru accederea în play-off.

În tentativa de a prinde play-off-ul și barajele de promovare în Liga 2, echipa vâlceană are în plan alte transferuri, care vor fi perfecționate până la reunirea lotului, programată pentru data de 23 ianuarie, la Fedeleșoiu.

De asemenea, Viitorul Dăești este în discuții și cu câțiva juniori de la Steaua și Rapid, care ar putea veni în probe.

Viitorul Dăești ocupă locul 5 în Seria a 6-a a Ligii 3, cu 25 de puncte acumulate în 15 etape. Pe ultimul loc care duce în play-off se află Cetatea Turnu Măgurele, cu 27 de puncte. Lider este CSM Alexandria, cu 31 de puncte.

Foto principal: Știința Miroslava

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-in-tratative-avansate-cu-un-fundas-croat-pista-buhacianu-s-a-redeschis-19257669

https://liga2.prosport.ro/liga-3/paul-batin-liber-de-contract-a-reziliat-cu-echipa-din-liga-3-19257708

https://liga2.prosport.ro/liga-3/braila-continua-sa-surprinda-un-cvadruplu-campion-al-portugaliei-cu-porto-e-noul-antrenor-al-daciei-unirea-ma-voi-implica-in-totalitate-cu-felul-meu-de-a-intelege-fotbalul-19257698

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-pirvu-arma-secreta-de-la-sr-brasov-noul-antrenor-al-stegarilor-se-gandeste-serios-sa-revina-pe-teren-la-52-de-ani-la-nivelul-ligii-a-3-a-nu-ar-fi-o-problema-sa-joc-19257689

Adrian MUJEA 12 Jan. 2023, 17:00 Liga 3
Pe aceeași temă