Mutare interesantă la una dintre ultimele clasate din Liga 3. Își aduce un jucător american de origine palestiniană

Adrian MUJEA 31 Jan. 2022, 10:13 Liga 3
Mutare interesantă la una dintre ultimele clasate din Liga 3. Își aduce un jucător american de origine palestiniană

Ultima clasată din Seria 6 a Ligii 3, Minerul Costești, aduce în această iarnă primul jucător străint din istoria clubului. Americanul de origine palestiniană Shaheen Ramzi (22 ani) ajunge joi în România și va semna cu clubul vâlcean. Arabul poate evolua ca mijlocaș central și de bandă, dar și ca atacant.

Shaheen Ramzi a dat probe și la Viitorul Dăești

Jucătorul a fost propus și Dăeștiului, actualul lider al Seriei a 6-a a Ligii 3, în toamnă, a dat probe, dar nu a fost oprit în lot. Cel care l-a propus și acum cu succes la Minerul Costești este Cosmin Popa, fostul jucător al FC Oltchim, care în prezent conduce o academie de copii în Dubai.

”Am decis să îl aduc pe Ramzi la Vâlcea, pentru că el vrea să joace în Europa, iar România este un bun început pentru el. Vreau să aduc mai mulți jucători pe viitor și aș vrea să iau și de aici să îi duc în zona Emiratelor Arabe”, a declarat Cosmin Popa.

Shaheen Ramzi a jucat anul trecut la o academie de fotbal din Abu Dhabi, acolo unde locuiește. Americanul de origine arabă a mai evoluat la Al Wahda FC Academy din Abu Dhabi, Emirates Isles FC, Al Hilal United și Cadbury Athletic FC.

  • Minerul Costești l-a mai achiziționat și pe Daniel Miroiu, fost la Gilortul Târgu Cărbunești.

Minerul Costești, sanse infime să se salveze sportiv de la retrogradare

Cu doar 4 puncte obținute în 15 partide în prima parte a sezonului actual, Minerul Costești pare condamnată la retrogradare din Seria a 6-a a Ligii 3. Echipa pregătită de Marius Vlădoi are de recuperat 10 puncte pentru a se salva, o misiune aproape imposibilă. Din sezonul regular au mai rămas de disputat trei etape, iar în play-out se vor juca alte zece jocuri.

Lider în Seria a 6-a a Ligii 3 este Viitorul Dăești, cu 37 de puncte, echipă matematic calificată în play-off, acolo unde acced primele patru clasate, cu punctajul acumulat. Și CSM Slatina (36 puncte), clasata pe locul 2, este matematic în play-off. Aceste două echipe sunt mari favorite la accederea în barajele de promovare.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-daesti-a-imprumutat-un-jucator-de-la-cs-mioveni-in-procesul-de-intarire-a-lotului-pentru-lupta-la-promovare-19218061

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-daesti-are-imn-echipa-la-care-joaca-florin-costea-este-liderul-surpriza-al-seriei-a-6-a-a-ligii-3-19204287

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-echipele-care-vor-evolua-in-play-off-ul-ligii-3-cunoscute-pe-jumatate-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-raportul-este-asemanator-si-in-privinta-cluburilor-care-vor-juca-in-19214968

Adrian MUJEA 31 Jan. 2022, 10:13 Liga 3
Pe aceeași temă