Mostiştea Ulmu începe acasă barajul de promovare cu Unirea Slobozia și nu e decisă unde să organizeze meciul. Ioan Mironaș: ”Suntem pregătiți de acest duel”

Liga2.ro 20 Jun. 2020, 13:01 Liga 3
Mostiştea Ulmu începe acasă barajul de promovare cu Unirea Slobozia și nu e decisă unde să organizeze meciul. Ioan Mironaș: ”Suntem pregătiți de acest duel”

Mostiştea Ulmu va fi gazdă în manșa tur a barajului de promovare în Liga 2 cu Unirea Slobozia, urmând ca jocul retur, cel decisiv, să aibă loc pe terenul liderului Seriei a 2-a a Ligii 3. Tragerea la sorți care a stabilit această ordine a avut loc ieri, vineri, la Casa Fotbalului.

Echipa din județul Călărași, care s-a clasat pe locul 2 în Seria 2 a acestui sezon de Liga 3 suspendat și mai apoi ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19 după doar 16 etape dintr-un total de 30, și-ar putea desfășura meciul de baraj pe terenul divizionarei secunde Dunărea Călărași, pe arena ”Ion Comșa” din Călărași. O decizie va fi luată în următoarele zile, existând și varianta disputării partidei cu Unirea Slobozia la Ulmu.

Ioan Mironaș, despre faptul că Mostiștea Ulmu e gazda manșei tur a barajului de promovare cu Unirea Slobozia: ”Suntem pregătiți”

Cât despre faptul că Mostiștea organizează primul meci al barajului cu Unirea Slobozia, președintele Ioan Mironaș spune că ”nu este nimic de speriat”.

”Noi suntem pregătiți de acest duel foarte important. Nu este nimic de speriat ca vom juca primul meci la noi. Astăzi sau mâine vom lua o decizie unde vom juca, la Călărași sau la Ulmu. Nu știm și data de disputare a meciurilor de baraj. Noi am vrea pe 5 și 9 august, dar încă nu este nimic decis”, a spus, pentru editia.eu, Ioan Mironaș (foto text, în dreapta), președintele echipei din Ulmu, fostul conducător al Ceahlăul Piatra Neamț.

  • Datele oficiale de desfășurare a meciurilor tur/retur ale barajului pentru promovarea în Liga 2 nu au fost stabilite încă de FRF, însă ar putea avea loc la finalul lunii iulie – începutul lunii august.
  • Celelalte două meciuri de baraj din Liga 3 pentru promovarea în Liga 2 sunt: Progresul Spartac – CSM Slatina (Seria 3) și Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea (Seria 5). Aerostar Bacău (Seria 1) și U Craiova 1948 SA (Seria 4) au fost declarate de FRF direct promovate, fiindcă aveau un avans mai mare de trei puncte față de a doua clasată din seria din care a făcut parte.

Mostiștea Ulmu a remizat cu Unirea Slobozia, acasă la ialomițeni, în meciul din campionat

La prima prezență în Liga 3, Mostiștea Ulmu a avut rezultate bune și după 16 etape, când s-a întrerupt campionatul din cauza pandemiei, era pe locul 2, la trei puncte în spatele liderului Unirea Slobozia. Trupa din Călărași a prins, astfel, la limită barajul pentru promovarea în Liga 2.

În meciul din acest tur dintre Mostiștea Ulmu și Unirea Slobozia, desfășurat la Slobozia, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Articol scris de Cătălin Nițu
Foto: Mostiștea Ulmu

https://liga2.prosport.ro/liga-3/se-cunosc-echipele-gazda-ale-celor-trei-meciuri-de-baraj-de-promovare-in-liga-2-datele-de-disputate-ale-jocurilor-nu-au-fost-anuntate-nici-acum-19136281

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mostistea-ulmu-va-juca-pe-stadionul-ion-comsa-daca-promoveaza-in-liga-2-consiliul-judetean-calarasi-si-a-dat-acordul-19133020

https://liga2.prosport.ro/liga-3/costin-lazar-vrea-sa-promoveze-cu-mostistea-ulmu-in-liga-2-si-nu-se-teme-de-contestatia-echipei-cs-afumati-se-face-imediat-dupa-meci-nu-cand-te-trezesti-mi-se-pare-irelevanta-de-19134290?fbclid=IwAR3Kxb5Qt2RqD-BzJ_69iPPZ-hqrsx37sW9Usj-3mf7FSD1QGesmcTlLmJs

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-campionatul-ligii-3-a-fost-inghetat-decizia-frf-in-privinta-retrogradatelor-si-promovatelor-doua-echipe-au-fost-deja-desemnate-campioane-si-trimise-in-liga-2-19132196

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-nu-are-preferinta-pe-cine-intalneste-la-barajul-pe-promovare-in-liga-2-pe-mostistea-ulmu-sau-cs-afumati-suntem-pregatiti-sa-jucam-cu-oricare-19133761

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-slobozia-incepe-pregatirea-pentru-meciurile-de-baraj-enache-costea-vom-parcurge-pasii-stabiliti-cu-testari-si-alte-prevederi-ale-autoritatilor-parerea-antrenorului-despre-d-19134678

Liga2.ro 20 Jun. 2020, 13:01 Liga 3
Pe aceeași temă