Modificări importante de lot la Voința Lupac, în lupta pentru play-off-ul de promovare al Seriei 7 din Liga 3. S-au făcut 14 schimbări, iar printre noutăți se numără Andrei Vaștag și Demetris Cristodulo

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2022, 17:05 Liga 3
Modificări importante de lot la Voința Lupac, în lupta pentru play-off-ul de promovare al Seriei 7 din Liga 3. S-au făcut 14 schimbări, iar printre noutăți se numără Andrei Vaștag și Demetris Cristodulo

Voința Lupac are șanse mari să fie în play-off-ul de promovare al Seriei 7 a Ligii a 3-a, însă în această iarnă a făcut foarte multe schimbări de lot. A efectuat în total 14 modificări, renunțând la opt jucători și aducând în locul lor șase.

Deși rezultatele din prima parte a campionatului Ligii a 3-a nu au fost neapărat rele (15 meciuri – șapte victorii, cinci egaluri și trei eșecuri), distanța față de locul 1, CSM Reșița, de 17 puncte, au făcut conducerea de la Voința Lupac să ia anumite decizii, destul de radicale.

Voința Lupac a adus șase fotbaliști, printre care Andrei Vaștag și Demetris Cristodulo

Astfel, de când a început perioada transferurilor, Voința Lupac a pus pe liber opt fotbaliști, Ionuț Găman, Alexandru Gruia, Daniel Petruț, Alexandru Avramovici, Laurențiu Gherghinescu, Robert Mihaly, Robert Cărăușu și Dorel Zamfir, iar în locul lor au venit șase nume noi.

Au semnat cu Voința Lupac: Andrei Vaștag (mijlocaș, 27 de ani, ex SC Oțelul), Alexandru Giurică (mijlocaș, 20 de ani, ex Progresul Ezeriș), Cătălin Bagherea (mijlocaș, 19 ani, ex CSM Reșița), Robert Dalea (mijlocaș, 19 ani, ex CSM Reșița), Rafael Hrudei (ex Progresul Ezeriș) și Demetris Cristodulo (atacant, 18 ani, ex CSM Reșița).

În echipa noastră s-a simțit lipsa, în prima jumătate a campionatului, a jucătorilor tineri. Am considerat că este benefic pentru echipă să aducem câțiva fotbaliști tineri. Vrem să fie concurență în rândul juniorilor. De asemenea, am considerat că avem nevoie și de un jucător cu experiență și de aceea l-am convins pe Andrei Vaștag să ni se alăture.

În proporție de 90 la sută lotul a rămas același ca în prima parte a campionatului și sperăm ca în etapele viitoare acești noi jucători să aducă un plus în echipă. Legat de pregătire, duminică vom merge în cantonamentul din stațiunea Secu, ne vom pregăti timp de o săptămână, iar sâmbăta viitoare vom juca primul amical din această iarnă, cu Buziaș, pe terenul sintetic din Valea Domanului. Această perioadă nu este una foarte plăcută pentru jucători, deoarece punem mare accent pe pregătirea fizică.

Cum le-am tot spus la băieți, fără pregătire nu se poate face treabă bună. Trebuie să muncim pentru a aduce rezultate și mai bune la echipă, deoarece ni se oferă niște condiții la nivel de Liga 3 foarte bune. Vrem să facem o figură frumoasă și în a doua parte a campionatului.

În mare parte, acesta va fi lotul pentru retur, dar încercăm să aducem și un portar. Ne trebuie un înlocuitor după plecarea lui Petruț”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici, citat de Radio Reșița.

Voința Lupac a disputat un singur meci amical în actuala perioadă de pregătire, cu CS Phoenix Buziaș (Liga 4 Timiș), pe care l-a pierdut cu 0-1.

Voința Lupac reia Liga 3 cu CSM Reșița 

Voința Lupac ocupă locul 4 în Seria 7 a Ligii a 3-a, cu 26 de puncte. Locul 1 în serie este ocupat de CSM Reșița, 43 de puncte, care este urmată de CSM Deva, 31 de puncte, și Pandurii Târgu Jiu, 27 de puncte.

Voința Lupac va avea primul meci din 2022 în Liga 3, acasă, cu liderul CSM Reșița, în fața căruia a cedat cu 0-1 în turul campionatului.

Foto: Radio Reșița 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corigenti-la-penalty-uri-poli-iasi-a-invins-bucovina-radauti-intr-un-meci-amical-in-care-elevii-lui-costel-enache-au-ratat-doua-lovituri-de-pedeapsa-19218696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-csm-resita-au-remizat-fara-gol-in-amicalul-jucat-in-valea-domanului-declaratiile-antrenorilor-dan-alexa-si-nicolae-croitoru-19218680

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-brasov-a-castigat-si-al-patrulea-amical-al-iernii-cu-sepsi-osk-2-calin-moldovan-are-mai-multe-nemultumiri-dupa-acest-joc-19218672

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ziua-lui-gica-hagi-steaua-a-zdrobit-farul-2-intr-un-amical-jucat-la-constanta-video-surpriza-fanilor-pentru-rege-19218603

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2022, 17:05 Liga 3
Pe aceeași temă