Antrenorul Liviu Negoiță a semnat cu KSE Târgu Secuiesc și își face planuri mari pentru noul sezon de Liga 3. Covăsnenii au făcut primele achiziții

Adi MARICA 25 Jul. 2024, 20:39 Liga 3
Antrenorul Liviu Negoiță a semnat cu KSE Târgu Secuiesc și își face planuri mari pentru noul sezon de Liga 3. Covăsnenii au făcut primele achiziții

După un prim sezon ca antrenor principal la Kids Tâmpa Brașov, unde a reușit să ducă echipa, în premieră, în play-off-ul Ligii 3, Liviu Negoiță este în fața unei noi provocări.

Antrenorul brașovean a semnat un contract valabil pentru un sezon cu KSE Târgu Secuiesc, astfel că va continua în aceeași serie a Ligii 3, a 5-a.

Liviu Negoiță este noul antrenor al KSE Târgu Secuiesc și are planuri mari cu echipa din Covasna

Liviu Negoiță spune că este mulțumit de condițiile găsite la Târgu Secuiesc și speră să repete parcursul bun ca antrenor pe care la avut la Kids Tâmpa.

”Am găsit condiții de pregătire foarte bune pentru Liga 3, sunt mulțumit de lotul pe care îl avem acum și sper să reușim să ne ridicăm la nivelul așteptărilor conducerii clubului”, a spus Negoiță.

Primul meci ca antrenor la KSE pentru Negoiță va fi vineri, în amicalul cu CSU Alba Iulia, echipă antrenată de Alin Minteuan.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist cu peste 250 de meciuri în Liga 1 la Astra Ploiești, Unirea Urziceni, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Argeș și Dacia Mioveni, Negoiță s-a apucat de antrenorat. A început ca ”secund” la FC Voluntari, în Liga 3, apoi, în 2014, a fost ”secundul” lui Adrian Szabo pentru scurt timp la FC Brașov, după care a fost colaboratorul lui Călin Moldovan la Corona, din Liga 4 până în Liga 2. Din vara lui 2023 a fost antrenor principal la Kids Tâmpa, cu care a reușit o calificare în premieră în play-off-ul Ligii 3, dar de care s-a despărțit în această vară.

Colonie de brașoveni la KSE Târgu Secuiesc

Gruparea covăsneană din Liga 3 s-au întărit serios în această vară.

La KSE au ajuns trei jucători de bază de la Olimpic Cetate Râșnov, fundașul Marius Burlacu, fundașul dreapta Raul Rusu, dar și mijlocașul Raul Drugă.

Atacantul Iulian Nechita de la Kids Tâmpa l-a urmat și el pe Negoiță la Târgu Secuiesc, iar la KSE mai sunt în lot brașovenii Gabi Bunduc și Cosmin Turcu, dar și juniorii Szolt Doboș și Rareș Cranțea.

Un alt jucător trecut prin fotbalul brașovean este fundașul central Bogdan Cîrstian (ex Corona Brașov).

Primul meci oficial pentru KSE Târgu Secuiesc este în Turul 1 al Cupei României, contra AFC Odorheiu Secuiesc, programat în data de 31 iulie 2024, de la ora 17:30, la Târgu Secuiesc. Noul sezon de Liga 3 debutează la 31 august.

Adi MARICA 25 Jul. 2024, 20:39 Liga 3
Pe aceeași temă