Iulian Tameș a semnat un nou contract. Mijlocașul de 42 de ani va fi fotbalist și antrenor secund în Liga 3

Andrei PASCU 12 Feb. 2021, 17:05 Liga 3

Deși a ajuns la 42 de ani, Iulian Tameș continuă cariera de fotbalist. Mijlocașul a semnat un contract cu locul 2 din Seria 6 a Ligii 3, Vedița Colonești, unde va îndeplini rol dublu. Va fi atât fotbalist, cât și antrenor secund.

Iulian Tameș, fotbalist și antrenor secund la Vedița Colonești 

Iulian Tameș a început fotbalul la profesioniști la finele anilor 90, iar în timp a jucat pentru echipe mari din România, ca Dinamo, FC Național, FC Argeș, Poli Timișoara sau FC Brașov. A avut o singură experiență în afara României, în Rusia, la Spartak Vladikavkaz, unde a rezistat doar cinci luni în anul 2005.

În total, el are peste 100 de mecuri în Liga 1 și cinci trofee de-a lungul carierei, toate cu Dinamo, campionatul în 2007 și Cupa României în 2001, 2003, 2004 și 2012.

Vedița Colonești a adus și alți fotbaliști, printre care unul fost la Steaua și unul fost la Dunărea Călărași 

Vedița Colonești s-a întărit și cu alți jucători în această pauză de iarnă, potrivit Arena Olteană. Au fost fost aduși Andrei Truşescu, fost la Astra Giurgiu, Marian Sanda, Mihnea Bucur, fost la Dunărea Călărași, Alexandru Udeanu, fost la Steaua, Daniel Mitrache, Eduard Neacşu, fost la Unirea Bascov. A venit însă și un jucător străin, camerunezul Fru Jeff, ultima oară în liga a cincea din Germania.

Până acum, Vedița Coloști a programat și patru meciuri amicale, conform sursei amintite. Va disputa partide test cu Steaua, în Ghencea, cu Petrolul Potcoava, de două ori, şi cu Viitorul Dăeşti.

Vedița Colonești, pe locul 2 în Seria 6 din Liga 3 

Vedița Colonești a terminat anul 2020 cu șase victorii, două egaluri și două înfrângeri, înregistrate într-un tur și o etapă din retur. Are 20 de puncte, cu unul mai puțin decât prima clasată, ACSO Filiași, și cu două peste Sporting Roșiori, locul al 3-lea.

În prima etapă din 2021, noua echipă a lui Iulian Tameș va evolua în deplasare cu CSM Alexandria, locul 6.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-bobi-verdes-demis-de-la-vedita-colonesti-fiul-primarului-fost-fundas-la-fc-arges-si-u-cluj-favorit-sa-i-ia-locul-mai-multi-fotbalisti-vor-sa-paraseasca-echipa-19162584

https://liga2.prosport.ro/seria-1/al-cincilea-meci-amical-si-a-cincea-victorie-pentru-recea-ultimul-succes-cu-liderul-seriei-9-din-liga-3-unirea-dej-19169340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-transfer-la-aerostar-bacau-moldovenii-au-adus-un-fotbalist-care-in-prima-parte-a-campionatului-a-jucat-la-asu-poli-si-l-au-debutat-in-amicalul-cu-foresta-suceava-19169330

 

 

Andrei PASCU 12 Feb. 2021, 17:05 Liga 3
Pe aceeași temă