Galeria Stelei a făcut show în Ghencea, la meciul tur al barajului cu CS Afumați. Ultrașii au preferat să își susțină echipa de pe terenul de rugby | FOTO și VIDEO

Marius ANGHEL, Andreea VISU 22 May. 2021, 21:14 Liga 3

Meciul tur al barajului decisiv de promovare în Liga 2 dintre Steaua și CS Afumați a fost un nou bun prilej pentru suporterii Stelei să își încurajeze în număr mare favoriții, în ciuda restricțiilor din cauza pandemiei.

La fel ca la partida retur a barajului cu Mostiștea Ulmu, de acum o săptămână, însă de această dată într-un număr mult mai mare, galeria Stelei s-a strâns în Ghencea și a mers pe terenul de rugby din cadrul Complexului Sportiv Steaua, pentru a striga pentru a-i împinge spre victorie pe băieții lui Daniel Oprița.

Steaua a câștigat manșa tur a barajului cu CS Afumați, suporterii au făcut spectacol pe terenul învecinat

Chiar dacă accesul publicului la meciuri este posibil după ce FRF a aprobat zilele trecute noul protocol medical, în limita a maximum 25 la sută din capacitatea arenei, în tribunele terenului 5 din cadrul Complexului Sportiv Steaua, acolo unde joacă acum Steaua, au luat loc doar spectatori. În schimb, galeria a mers pe terenul de rugby, învecinat celui unde de dispută meciurile de fotbal, și și-a încurajat de acolo favoriții.

A fost show auditiv, dar și vizuat făcut de Peluza Sud. Peste 1.000 de suporteri au fost prezenți pe terenul de rugby.

La pauza meciului, pentru că atmosfera era foarte încinsă, iar termometrul arăta peste 20 de grade, jucătorul Ovidiu Morariu a cărat două baxuri de apă și le-a oferit suporterilor.

La final, jucătorii și stafful tehnic au sărbătorit alături de suporteri și le-au promit promovarea în Liga 2.

Manșa tur a barajului cu CS Afumați a fost câștigată cu 2-0, după reușitele lui Alexandru Zaharia (6) și Remus Chipirliu (28). Returul este programat peste o săptămână, în data de 29 mai.

Video: Andreea Visu
Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/baraj-promovare-in-liga-2-steaua-cs-afumati-incepe-la-ora-1730-alte-trei-jocuri-au-loc-de-la-ora-1800-19186292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cascadorii-rasului-la-fc-u-craiova-suporterii-nu-pot-asista-la-meciul-in-care-echipa-lui-eugen-trica-va-primi-trofeul-de-campioana-a-ligii-2-antrenorul-a-anuntat-una-clubul-a-tran-19186351

Marius ANGHEL, Andreea VISU 22 May. 2021, 21:14 Liga 3
Pe aceeași temă