Foresta Suceava continuă achizițiile și mutările de la nivelul conducerii. Moldovenii i-au prezentat pe jucători și pe noul vicepreședinte executiv

Răzvan STÎNGĂ 30 Aug. 2022, 15:02 Liga 3
Foresta Suceava continuă achizițiile și mutările de la nivelul conducerii. Moldovenii i-au prezentat pe jucători și pe noul vicepreședinte executiv

Foresta Suceava continuă achizițiile, dar și schimbările de la nivelul conducerii. Deși campionatul Ligii 3 a început și s-a disputat prima etapă, formația pregătită de Dorin Goian, fostul fundaș al FCSB-ului, nu a conturat încă formula ideală cu care va încerca, din nou, să promoveze în Liga 2.

Foresta Suceava, alte șase achiziții și instalarea unui nou vicepreședinte executiv

Alți șapte fotbaliști au mai fost prezentați de Foresta Suceava, după primele șase achiziții premergătoare startului de sezon. În plus, moldovenii au anunțat și venirea lui Marian Bordeianu, numit în funcția de vicepreședinte executiv.

În privința întăririi lotului, sub comanda lui Dorin Goian au mai ajuns, după cum a anunțat Foresta Suceava pe pagina de Facebook, Matei Cuciureanu (16 ani, portar, crescut de LPS Suceava), Ștefan Mihalciuc (18 ai, mijlocaș, crescut de LPS Suceava), Alexandru Ionescu (17 ani, fundaș central, crescut de LPS Suceava), Robert Cucoș (17 de ani, fundaș stânga, crescut de LPS Suceava), Ianis Smocot (17 ani, mijlocaș lateral, crescut de LPS Suceava), Marian Botezatu (21 de ani, fundaș central, ex / împrumutat de la FCSB 2), Marius Filip (22 de ani, crescut de FC Botoșani).

Foresta Suceava s-a asigurat în privința regulii ”under”

Așadar, în mare parte Foresta Suceava a dorit să întărească echipa și din perspectiva regulii ”under” impusă la Liga 3, dar care să aducă și un plus de valoare lotului, luând cei mai buni tineri la care a putut ajunge.

După ratarea promovării în Liga 2 sezonul trecut, Foresta Suceava a anunțat, la scurt timp, plecarea președintelui Andrei Ciutac și instalarea lui Gabriel Clim. Venirea lui Marian Bordeianu (foto articol) completează, astfel, schimbările venite în urma ratării obiectivului, în speranța că echipa va avea traiectoria pe care o dorește de această dată.

Foresta Suceava, victorie la debutul în Liga 3. Miercuri joacă în turul 2 al Cupei României

Foresta Suceava a debutat cu bine în noul sezon de Liga 3, în Seria 1, câștigând partida din prima rundă, cu Rapid Brodoc, din deplasare, scor 2-0.

În același timp, sucevenii sunt angrenați și în Cupa României, competiție în care sunt calificați deja în turul 2 și în care vor juca miercuri, 31 august, în deplasare, cu Şomuz Fălticeni, de la ora 17:30.

Foto: Foresta Suceava

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Aug. 2022, 15:02 Liga 3
Pe aceeași temă