Florin Costea a acceptat o nouă provocare pentru cariera sa de fotbalist. Coboară în Liga 4 și se va lupta pentru promovare

Bogdan BURHAN 06 Feb. 2023, 14:11 Liga 4
Florin Costea a acceptat o nouă provocare pentru cariera sa de fotbalist. Coboară în Liga 4 și se va lupta pentru promovare

ACS ARO Muscelul Câmpulung, prima clasată în Liga a 4-a Argeș, este pregătită pentru o nouă lovitură de imagine în această iarnă!

Locul lui Mihai Costea, plecat de curând la Viitorul Dăești, în Liga 3, va fi luat de fratele mai mare al acestuia, Florin Costea (37 de ani), care este așteptat la antrenamentul de joi după-amiază, 9 februarie.

Cu echipa argeșeană a mai semnat în această iarnă Simon Măzărache, plecat de la Petrolul.

Florin Costea și-a dat acordul să joace la ARO Muscelul Câmpulung

Florin Costea a ajuns deja la Câmpulung, a luat contact cu proiectul ”ARO Academy” și nu a ezitat să dea un răspuns favorabil pentru a pune umărul pentru atingerea obiectivelor formației muscelene.

Primul obiectiv al echipei ARO este câștigarea campionatului în Argeș, apoi promovarea în Liga 3, după disputarea barajului cu echipa campioană din județul Olt, programat în dublă manșă, în zilele de 17 și 24 iunie.

Florin Costea este sub contract din 2019 cu Viitorul Dăești, unde a ajuns acum și fratele său Mihai, și nu s-a mai pregătit cu echipa de circa patru luni, după ce a fost exclus din lot de fostul antrenor, Călin Cojocaru.

În cariera sa, Florin Costea a jucat la CSM Râmnicu Vâlcea, U Craiova, FCSB, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho SC (Irak), CSM Râmnicu Vâlcea, ACS Șirineasa (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu), ”FC U” Craiova, Atletic Bradu, Vedița Colonești și Viitorul Dăești.

Florin Costea a fost spectator la meciul viitoarei sale echipe cu Unirea Bascov, disputat sâmbăta trecută pe stadionul din comuna Dragoslavele (Argeș).

ARO Muscelul Câmpulung este lider în Liga a 4-a Argeș

La jumătatea sezonului, în Liga a 4-a Argeș, ACS ARO Muscelul Câmpulung are 15 victorii din tot atâtea meciuri disputate, 74-8 golaveraj, și, evident, un total de 45 de puncte acumulate. A doua clasată este ACS Speed Academy Pitești, cu 42 de puncte, pe care a învins-o în meciul tur cu 2-0.

O altă lovitură de imagine a clubului muscelean a fost aducerea lui Simon Măzărache, ultima dată în SuperLigă, la Petrolul Ploiești, jucător care a marcat deja două goluri în meciurile amicale din această perioadă. Primul, în egalul, 3-3, cu ACS Muscelul Câmpulung, și cel de-al doilea, în victoria, 2-1, cu Unirea Bascov, ambele formații din Liga 3.

Pe agenda meciurilor amicale, ACS ARO Muscelul Câmpulung are programate în perioada următoare alte două partide amicale: în data de 12 februarie cu Recolta Gura Șuții și la 15 februarie cu SR Brașov.

Articol scris de Bogdan BURHAN – Muscel TV

https://liga2.prosport.ro/liga-3/frf-a-stabilit-meciurile-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-cele-21-de-dueluri-se-vor-disputa-in-luna-iunie-19259424

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mihai-costea-a-semnat-cu-o-echipa-din-liga-3-si-spera-sa-joace-din-nou-alaturi-de-fratele-sau-florin-daca-nu-promovam-nu-mai-joc-in-romania-19258782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decizie-surprinzatoare-a-lui-simon-mazarache-dupa-despartirea-de-petrolul-atacantul-a-ajuns-in-liga-4-e-datoria-mea-sa-readuc-aici-speranta-ca-o-sa-fie-iar-fotbalul-care-a-fost-odata-19258471

Bogdan BURHAN 06 Feb. 2023, 14:11 Liga 4
Pe aceeași temă