Antrenorii Adi Popa, Gabi Precup și Marian Deaconescu s-au despărțit de Flacăra Horezu. Clubul este în negocieri cu un potențial investitor

Adrian MUJEA 13 Jul. 2023, 18:30 Liga 3
Antrenorii Adi Popa, Gabi Precup și Marian Deaconescu s-au despărțit de Flacăra Horezu. Clubul este în negocieri cu un potențial investitor

Echipa de Liga 3- Flacăra Horezu s-a despărțit de stafful care a condus echipa în sezonul trecut și care a fost format din Adrian Popa, Gabriel Precup și Marian Deaconescu.

Adrian Popa și Gabi Precup au ajutat echipa și de pe teren, fiind încă jucători activi.

Echipa preluată dintr-o situație grea

În vara trecută, Adi Popa, Gabi Precup și Marian Deaconescu au revenit la Horezu de la Viitorul Dăești, echipă care avea stabilitate financiară și tocmai jucase semifinala barajelor de promovare în Liga 2.

La Horezu, echipă care retrogradase matematic, dar care ulterior a primit de la Federație unul dintre locurile eliberate, s-a luat totul de la zero și echipa a avut un parcurs excelent în prima parte a sezonului.

A fost un an competițional foarte greu la Flacăra. Totul a început vara trecută când, împreună cu colegii din staff, din dragoste față de iubitorii fotbalului din zona Horezu am decis să revenim la Flacăra.

Am găsit echipa într-o situație foarte grea, retrogradată în Liga 4, cu doar 3 jucători sub contract și fără certitudinea că echipa va evolua din nou în Liga 3! Cu ajutorul lui Dumnezeu, toți cei implicați în club am reușit să aducem jucători foarte buni, cu caracter frumos , care au jucat cu inima, în primul rând pentru această echipă frumoasă!

După o luptă intensă  cu echipe mult mai puternice financiar, unele reprezentând orașe mari, cu tradiție în fotbal, am reușit să terminăm prima parte a campionatului pe locul 3, la doar 3 puncte de primul loc! a declarat Adrian Popa.

În iarna trecută, nu mai puțin de 10 jucători de bază au părăsit echipa, fiind aduși jucători tineri, de perspectivă. Surprinzător, olarii au reușit însă să prindă un loc de play-off în Seria 6. S-au acutizat însă problemele financiare, au apărut multe accidentări în lot, iar Flacăra nu a reușit să obțină niciun punct în play-off.

”Băieții au fost minunați”

Antrenorul-jucător Adrian Popa a subliniat că locul 4 reușit în sezonul trecut de Flacăra este o performanță importantă, ținând cont de problemele financiare grave și subțirimea lotului din a doua parte a sezonului.

Din cauza problemele financiare, în iarna am pierdut 10 jucători foarte importanți. Ne-am confruntat cu o situație foarte grea, am ales să nu abandonăm și să continuăm lupta! Am reușit să aducem jucători tineri, dornici de performanță, cu caracter frumos.

Deși nimeni nu ne dădea nici o șansă, având cel mai greu program dintre toate echipele aflate în lupta pentru calificarea în play-off, acești băieți minunați au reușit să califice echipa!

Un campionat reușit, în care s-a plecat la început cu obiectivul salvării de la retrogradare și acești băieți minunați au reușit să aducă echipa pe locul 4, in ciuda problemelor financiare foarte mari cu care s a confruntat clubul.

O mare bucurie este că, în acest sezon echipa Flacăra Horezu a învins cel puțin odată într-un meci oficial fiecare adversar din seria noastră și cred că suporterii echipei pot sa fie mândri de asta”.

”Nu e ușor să susții o echipă la Liga 3”

Adrian Popa a mulțumit tuturor celor care l-au susținut în sezonul trecut la Flacăra Horezu, unul în care Primăria nu a mai ținut pasul cu cheltuielile.

Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără sprijinul important al suporterilor din zona Horezu care iubesc această echipă foarte mult și care ne-au susținut la tot timpul!

Vreau să le mulțumesc tuturor băieților care au fost în acest an la Flacăra Horezu, a fost un grup extraordinar format din fotbaliști foarte buni, dar mai înainte de toate, oameni! În ciuda tuturor greutăților, s-au luptat exemplar în fiecare meci.

Le mulțumesc colegilor din staff, Gabriel Precup și profesorului Marian Deaconescu pentru toată munca depusă și pentru tot ce au făcut pentru acest club.

 Îî mulțumesc de colaborare domnului primar Nicolae Sărdărescu și îl felicit pentru eforturile mari făcute pentru ca Horezu să aibă echipă de fotbal la nivel profesionist. Nu e deloc ușor să susții o echipa de fotbal la acest nivela încheiat Adrian Popa.

Investitori noi în Treapt

Majoritatea jucătorilor care au evoluat sezonul trecut la Flacăra și-au depus memorii la Federație, cerând plata restanțelor. Pentru a ieși din impasul provocat de valul de memorii la FRF, Primăria Horezu a căutat în această vară să aducă un investitor, care să susțină financiar echipa la Liga 3.

În acest moment, edilul Nicolae Sărdărescu are discuții avansate cu o firmă puternică, iar potențialii investitori încearcă să ajungă la un consens cu jucătorii care au depus memorii, pentru eșalonarea datoriilor. În cazul în care negocierile se finalizează favorabil, Flacăra va continua la Liga 3 cu o nouă conducere și un nou staff, care vor fi fixați de investitor.

În caz contrar, echipa ar urma să renunțe la participarea în Liga 3.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ripensia-l-a-abordat-pe-negriu-nu-invers-19277169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bebeto-lupulet-si-iulian-anca-trip-in-lot-surprizele-chirurgului-19277175

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-ion-noul-jucator-al-echipei-csm-slatina-19277172

 

Adrian MUJEA 13 Jul. 2023, 18:30 Liga 3
Pe aceeași temă