FC Panciu și-a făcut topul pe 2011

31 Dec. 2011, 08:54 Liga 3
FC Panciu** și-a făcut topul pe 2011

Antrenorii și conducerea echipei de fotbal FC Panciu (locul 4 la finalul turului în eșalonul al treilea) au stabilit ierarhia celor mai buni fotbaliști care s-au evidențiat pe durata competițiilor din acest an.

Cel mai bun jucător a fost desemnat portarul Gabriel Lazăr, treapta a doua a podiumului este ocupată de fundașul Cristi Gurguiatu, iar locul trei îi revine atacantului Cătălin Costin.

Reunirea lotului, pe 16 ianuarie

Păncenii au încheiat prima parte a turului ligii a III-a pe locul 4, la cinci puncte distanță de primul loc. „Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut în acest tur de campionat. Cu puțină atenție puteam avea o clasare mai bună. Mulțumim și factorilor de decizie din Panciu care sunt alături de echipa de fotbal”, le-a transmis jucătorilor săi antrenorul principal al echipei „dintre vii”, Ionică Serea. Primul antrenament al FC Panciu în 2012 este programat pe 16 ianuarie, dată fixată de conducerea clubului.

După două săptămâni de antrenamente zilnice pe Stadionul Orășenesc din Panciu, lotul formației păncene va efectua un stagiu de pregătire montan, cel mai probabil la Tg. Neamț, acolo unde există condiții excelente pentru cantonament.

La nivelul lotului nu vor exista mo-dificări majore. S-a renunțat la portarul Cernat, a fost transferat un alt goal-keeper, George Lazăr (vrâncean descoperit și format la CFT Juventus Focșani) și se încearcă completarea lotului cu alți doi jucători.

articol scris de George Dumitru

31 Dec. 2011, 08:54 Liga 3
Pe aceeași temă