Extaz și ședințe la Reșița, după succesul in extremis din barajul de la Deva! Călin Cheregi: ”Urmează încă un meci și nu vreau să trăim periculos”

Anda DELIU 04 Jun. 2023, 23:19 Liga 3

CSM Reșița a triumfat cu scorul de 3-2, in extremis, în turul barajului de promovare în Liga 2 jucat sâmbătă la Deva, după o revenire de la 0-2 pentru gazdele conduse de Ștefan Nanu.

La final, antrenorul Călin Cheregi a fost bucuros, pentru că lucrurile se puteau termina rău pentru echipa sa sus Cetate, însă Cristian Bobar a spus că bagă echipa în ședință în Valea Doamnului.

Călin Cheregi, mulțumit de remontada elevilor săi la Deva

Andrei Iana (34) și Erwin Bloj (52) au înscris pentru CSM Deva, în timp ce pentru CSM Reșița au întors rezultatul Alexandru Negru (64), Marian Drăghiceanu (68) și Cornel Ardei (90+6). Hunedorenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 73, când Alexandru Iordache a primit al doilea cartonaș galben.

Călin Cheregi a fost bucuros pentru deznodământul final. ”De la agonie la extaz, pentru că dacă luăm primele 15 minute, în care trebuia minimum un gol sau două să avem înscrise de către noi, contrar cursului jocului a fost 1-0 pentru ei. Pe urmă, puțin am căzut psihic la 1-0 și pe o greșeală s-a făcut 2-0. Din păcate, în acel moment a trebuit să redirecționez toate aspectele tactice, dar mă bucur că a venit pauza și am reușit să gestionăm bine pauza, să ieșim totuși o altă echipă de la pauză, care totuși am produs fotbal. Vreau să mulțumesc jucătorilor și acestor minunați suporteri, care fac parte din familia mea. Le mulțumesc pentru tot ceea ce fac pentru noi”, a declarat antrenorul Reșiței, despre joc.

Râul, ramul

Devenii au udat terenul înainte de joc, iar asta s-a văzut în porțiunile de unde sărea apa, dar și în modul cum alunecau fotbaliștii.

”Da, au udat terenul pe alocuri. Ce să vă spun… Sunt lucrurile care se practică. Vreau să mă opresc și să mă bucur. Dar vreau să vă asigur de toată seriozitatea noastră, pentru că urmează încă un meci și nu vreau să trăim periculos”, a spus Cheregi despre acest aspect.

Dacă Ștefan Nanu s-a plâns de eliminarea lui Iordache, și Cheregi a spus că Robert Avram a apreciat greșit o fază din minutul 81, când Drăghiceanu a alunecat în careu și arbitrul a dat simulare și cartonaș galben. ”Nu sunt în măsură să analizez arbitrajul. Dacă ar fi să analizez arbitrajul, fiind foarte aproape de fază, la acel cartonaș galben la Drăghiceanu cred că putea fi interpretat altfel”, a punctat principalul despre arbitraj.

Cristian Bobar, mult mai supărat

Președintele Cristian Bobar a fost extrem de revoltat că echipa se bucura la final de meci. ”Nu-mi place deloc. Importantele sunt punctele (n.r. – barajele sunt eliminatorii în dublă manșă. Nu contează punctele). Sunt nemulțumit de modul cum am arătat noi. Îi aud pe băieții mei că se bucură. Nu o să aibă timp să se bucure, pentru că o să intrăm deseară direct în ședință. Nu este o victorie cum ne-am fi dorit-o. Am dat un gol cu un om în plus. Am emoții la meciul de acasă”, a spus Bobar.

CSM Reșița în meciul tur al barajului cu CSM Deva: Zimmermann (Ct. Căpățână 53’) – Bărboianu, C. Ardei, Rimovecz, Fota – Chera (Trancă 77’), Velcotă (Dudea 89’), I. Popescu, Al. Negru – Dane (Gakou 46’), Drăghiceanu. Rezerve neutilizate: – Szijj, Domil, Rob. Petre, Breșneni, Gomboș.

Returul barajului dintre CSM Reșița și CSM Deva va avea loc miercuri, de la ora 17:30, pe stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița.

Foto și video: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-a-pierdut-cu-csm-resita-dupa-ce-a-avut-cel-mai-periculos-scor-in-prima-mansa-a-barajului-de-promovare-in-liga-2-stefan-nanu-acuza-arbitrajul-lui-robert-avram-a-st-19273996

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-coza-a-inclinat-balanta-in-favoarea-alexandriei-in-barajul-de-promovare-in-liga-2-cu-viitorul-daesti-valcenii-sunt-increzatori-inaintea-returului-odoroaba-s-a-bucurat-ca-meciul-a-fost-mutat-l-19274082

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-victorie-in-turul-finalei-cu-unirea-ungheni-19274066

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciurile-care-decid-promovatele-in-liga-2-turul-celor-cinci-jocuri-de-baraj-are-loc-astazi-de-la-ora-1800-19273662

Anda DELIU 04 Jun. 2023, 23:19 Liga 3
Pe aceeași temă