Dorin Toma ridică nivelul așteptărilor la SCM Zalău, după transferurile numeroase: ”Vrem să formăm o echipă puternică.” Au plecat 11 fotbaliști și au venit patru

Andrei PASCU 06 Jan. 2022, 18:20 Liga 3
Dorin Toma ridică nivelul așteptărilor la SCM Zalău, după transferurile numeroase: ”Vrem să formăm o echipă puternică.” Au plecat 11 fotbaliști și au venit patru

SCM Zalău este, poate, cea mai activă echipă din Liga 3 pe piața transferurilor. A schimbat semnificativ lotul comparativ cu ultima etapă din 2021, fiind consemnate atât plecări, cât și veniri. Formația de pe locul 5 din Seria 10 a Ligii a 3-a a adus patru jucători și a renunțat la 11.

Dorin Toma, încântat de transferuri: ”Jucătorii pe care i-am adus vor aduce un plus” 

Antrenorul Dorin Toma este încântat de mișcările făcute până acum și a dat impresia că în continuare vor fi făcute transferuri, mai ales că SCM Zalău e pe ”minus” dacă ne raportăm la jucători veniți – jucători plecați. Una peste alta, așteptările sunt mari de la ”principal”, dat fiind faptul că au fost aduși fotbaliștii pe care el i-a cerut.

”Jucătorii pe care i-am transferat vor aduce un plus la echipă. Majoritatea are meciuri în Liga a 2-a şi are experienţă. Vrem să formăm o echipă puternică şi primul lucru la care ne-am gândit a fost să căutăm jucători sălăjeni, pe care să-i aducem acasă”, a declarat antrenorul Zalăului, Dorin Toma, pentru Sportul Sălăjean.

Alexandru Șugar, ultimul plecat de la SCM Zalău, împrumut 

Ultimul fotbalist plecat de la SCM Zalău este portarul Alexandru Șugar, împrumutat la Olimpia Satu Mare. Înaintea lui, au fost oficializate despărțirile de Sergiu Jurj, Alexandru Nagy, Dan Berci, Dănuț Cozma, Răzvan Gorovei, Andu Moisi, Alexandru Jula, Lorant Kis, Mihai Doroftei și Sergiu Negruț. Câțiva dintre aceștia 10 din urmă au părăsit echipa fiind nemulțumiți de politica echipei, de reducere a salariilor.

Recapitulând și venirile, sub comanda lui Dorin Toma au ajuns Florin Pop, Alexandru Gudea, Adrian Micaș și Adrian Șter.

SCM Zalău, cu șanse pur teoretice la play-off-ul de promovare

Cu trei etape rămase până la finalul sezonului regular, după 15 runde scurse, SCM Zalău se află pe locul 5 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu 22 puncte. Distanța față de primele două clasate, Minaur Baia Mare și CA Oradea, este de 13, respectiv 11 puncte. Față de ultima poziție care duce în play-off, 4, ocupată Lotus Băile Felix, SCM Zalău are de recuperat cinci puncte.

În martie, în prima etapă a Ligii a 3-a din 2022, SCM Zalău va juca în deplasare, cu CFR Cluj 2 (locul 7). Apoi, în campionatul regular le va mai întâlni pe Someșul Dej (locul 3) și Luceafărul Oradea (locul 10).

Foto: Sportul Sălăjean

Andrei PASCU 06 Jan. 2022, 18:20 Liga 3
Pe aceeași temă