Dorin Goian a refuzat să meargă în SuperLiga României, de dragul unei promovări în Liga 2 cu Foresta Suceava: ”Ei voiau să vin acum, dar nu puteam să las echipa”

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2023, 13:42 Liga 3
Dorin Goian a refuzat să meargă în SuperLiga României, de dragul unei promovări în Liga 2 cu Foresta Suceava: ”Ei voiau să vin acum, dar nu puteam să las echipa”

Foresta Suceava, formație din Seria 1 în Liga 3, a terminat sezonul regular și va începe play-off-ul de pe poziția 1, urmând să lupte și de această dată pentru un loc în Liga 2, pentru promovare. Dorin Goian, antrenorul moldovenilor, a decis să continue chiar dacă a fost ofertat de o formație din prima divizie.

Fostul fundaș al echipei naționale, ”principal” la Foresta Suceava, a fost dorit în SuperLiga României, dar a refuzat propunerea pentru a încerca să urce în Liga 2 cu clubul pe care îl pregătește acum.

Dorin Goian a refuzat SuperLiga pentru Foresta Suceava

Înainte de declarația lui Goian de zilele trecute, apăruseră informații conform cărora chiar FCSB, după ce a fost părăsită de antrenorul din acte Leonard Strizu, s-ar fi gândit la antrenorul formației din Suceava și că ar fi existat discuții în acest sens.

Dorin Goian a confirmat că a purtat anumite dialoguri cu un club din SuperLiga României, dar că momentan nu se gândește să plece de la Foresta, unde are șansa să îndeplinească un obiectiv dorit de conducere de câțiva ani.

Da, a existat un interes din partea unei echipe din Liga 1 pentru mine. Nu pot să dau numele, dar da, a existat o discuţie. Discuţiile s-au oprit pentru că voiau să vin acum, iar eu nu puteam să las Foresta acum, pentru să suntem într-un moment bun.
Sunt oameni cărora le-am dat un cuvânt, le-am spus că voi rămâne până în vară. Mi-aş dori să antrenez o echipă din Liga 1”, a declarat Dorin Goian, conform PlaySport.

Foresta Suceava începe play-off-ul Seriei 1 din Liga 3 de pe locul 1

Foresta Suceava are doar două înfrângeri în Liga 3 în acest sezon (13 victorii, trei egaluri și două înfrângeri), după cele 18 meciuri jucate în întrecerea regulară. Are 42 de puncte, cu cinci peste ocupanta locului 2, Bucovina Rădăuţi, și nouă peste locul 3, CSM Ceahlăul. Locul 4 la finalul sezonului regular și ultima calificată în play-off este CSM Bacău, tot 33 de puncte.

În prima etapă din play-off, Foresta Suceava va juca pe teren propriu, cu CSM Ceahlăul.

”Primul obiectiv este accederea la baraj. După, ne putem gândi și la prima dublă de baraj. Trebuie să prindem barajul. Începe play-off-ul, nu o să ne fie ușor, chiar dacă avem șapte puncte avans față de locul 2”, a mai spus Goian pentru sursa citată.

Foto: Foresta Suceava

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2023, 13:42 Liga 3
Pe aceeași temă