Devotament la SR Brașov. Cenk Firat, înaintea meciului cu AFC Odorheiu Secuiesc, una dintre rivalele la promovare: ”Joc și într-un picior!“

Adi MARICA 08 Oct. 2021, 10:19 Liga 3
Devotament la SR Brașov. Cenk Firat, înaintea meciului cu AFC Odorheiu Secuiesc, una dintre rivalele la promovare: ”Joc și într-un picior!“

Accidentat serios în meciul de la Blejoi, în etapa a 4-a, atacantul Cenk Firat (foto) e gata să își asume orice risc și să intre pe teren la meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc, în runda a 7-a a campionatului Ligii 3!

Cenk a suferit o ruptură musculară în meciul de la Blejoi, a ratat meciul cu Olimpic Cetate Râșnov, dar acum e gata să intre pe teren la jocul cu harghitenii.

”Joc și într-un picior! Am făcut câteva ședințe de fizioterapie, mă simt mai bine și vreau să joc. Echipa are nevoie de mine!”, spune Cenk Firat, liderul vestiarului echipei brașovene.

Și Răzvan Dragomir ar putea reveni pe teren după o accidentare, în schimb, căpitanul Ștefan Răchișan, cel care a forțat revenirea pe gazon, nu este încă refăcut.

Optimism la cote înalte în tabăra harghitenilor

De cealaltă parte, cei de la AFC Odorheiu Secuiesc sunt revelația acestui start de sezon. Harghitenii sunt pe locul 2, la egalitate cu liderul Sepsi OSK 2, cu un parcurs peste așteptări: patru victorii, un egal și o înfrângere.

”Eu spun că avem o echipă mai bună decât sezonul trecut. Venim la Brașov să câștigăm, pentru că vrem să ne menținem în fruntea clasamentului”, a spus Laszlo Zsolt, team-managerul echipei harghitene.

Meciul SR Brașov – AFC Odorheiu Secuiesc este programat sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul Tineretului, în etapa a 7-a a Ligii 3, Seria 5.

Kids Tâmpa – Cetate Râșnov, meci de care pe care pe ICIM

Tot sâmbătă, dar de la ora 15:00, pe stadionul ICIM din Brașov, este programat meciul dintre Kids Tâmpa și Cetate Râșnov. Ambele echipe se află în subsolul clasamentului și au mare nevoie de puncte.

”Este un meci între două echipe aflate în mare suferință de puncte. Sper într-o evoluție bună care să fie încununată și cu un rezultat pe măsură. Aștept mai multă maturitate în joc de la jucătorii mei. Întâlnim o echipă cu muți jucători tineri și bine pregătită”, a spus Petre Lucian, antrenorul râșnovenilor.

”Joc dificil pentru noi ținând cont de situația din clasament și fără nicio victorie în șase meciuri. Sper ca jucătorii să fie mobilizați la maxim și să dea totul în teren pentru a câștiga acest meci”, a spus Ciprian Anghel, antrenorul celor de la Kids Tâmpa.

Tenică și Câșlariu sunt accidentați, iar Zota și D. Popa sunt suspendați pentru acest joc.

Doar vaccinații au acces la meciuri

Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut din nou, alarmant, în Brașov. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov se va întruni astăzi și va impune noi restricţii. Cel mai probabil, doar persoanele vaccinate vor mai avea acces la evenimentele sportive, după ce rata de infectare a atins 6 la mia de locuitori.

În aceste condiții, la cele două meciuri de sâmbătă de la Brașov, SR Brașov – AFC Odorheiu Secuiesc și Kids Tâmpa – Cetate Râșnov este posobil să aibă acces doar spectatorii care sunt vaccinați.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-pucioasa-are-un-nou-principal-dupa-plecarea-lui-nicolae-croitoru-la-poli-timisoara-alegerea-conducerii-19204417

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-ceahlaul-a-reziliat-contractul-cu-antrenorul-costel-ilie-multumim-tehnicianului-pentru-implicarea-in-proiectul-nostru-echipa-din-liga-3-a-ales-rapid-noul-principal-19204423

Adi MARICA 08 Oct. 2021, 10:19 Liga 3
Pe aceeași temă