Denis Hrezdac, împrumutat de UTA la CS Hunedoara. Arădenii s-au despărțit în ultima zi de transferuri și de Pleașcă și Oroian

Călin MNERIE 09 Feb. 2021, 14:18 Liga 3
Denis Hrezdac, împrumutat de UTA la CS Hunedoara. Arădenii s-au despărțit în ultima zi de transferuri și de Pleașcă și Oroian

În ultima zi de transferuri, UTA s-a despărțit de trei jucători. Definitiv de Marian Pleașcă (31 de ani), fundașul dreapta acceptând rezilierea amiabilă a contractului, de Alexandru Oroian (19 ani) și până în vară de Denis Hrezdac (19 de ani). Acesta din urmă a fost împrumutat în Liga 3, la CS Hunedoara.

Mijlocașul central Hrezdac (foto) are nevoie de meciuri în picioare după ce nu a mai jucat de un an de zile după operația de refacere a ligamentelor și a fost împrumutat la CS Hunedoara. Echipa din județul vecin Aradului e pe locul 8 în Seria a 8-a a Ligii 3, cu doar 10 puncte strânse după zece meciuri și are ca obiectiv evitarea retrogradării.

În sezonul trecut, de Liga 2, Hrezdac a evoluat în 14 meciuri pentru UTA, iar acum două sezoane a avut tot 14 partide în care a jucat.

Vă reamintim că suporterii arădeni și cei ai hunedorenilor sunt înfrățiți.

Oroian ar putea ajunge la CFR Cluj după despărțirea de UTA

În schimb, la capitolul veniri, clubul UTA nu a operat nimic în ultima zi de transferuri, deși era o portiță deschisă pentru aducere fundașului stâng portughez Vitor Bruno. Lotul echipei arădene oricum numără 26 de fotbaliști, ultima mutare a iernii fiind cea a atacantului Adrian Petre.

Alexandru Oroian s-a despărțit definitiv de UTA după un conflict cu antrenorul Laszlo Balint și, din informațiile noastre, ajutat de impresarul Cătălin Sărmășan, va semna din postura de fotbalist liber de contract chiar cu CFR Cluj, campioana en-titre a României.

Călin MNERIE 09 Feb. 2021, 14:18 Liga 3
Pe aceeași temă