CSM Slatina are prima șansă la promovarea în Liga 2 după ce a învins în deplasare Progresul Spartac. Mihai Ianovschi: ”Promovarea se joacă! Nu a existat niciun dram de bucurie după meci”

Adrian MUJEA 06 Aug. 2020, 13:41 Liga 3
CSM Slatina are prima șansă la promovarea în Liga 2 după ce a învins în deplasare Progresul Spartac. Mihai Ianovschi: ”Promovarea se joacă! Nu a existat niciun dram de bucurie după meci”

CSM Slatina are prima șansă la promovarea în Liga 2 după ce, miercuri, la București, s-a impus în manșa tur a barajului de promovare cu Progresul Spartac, scor 1-0. Unicul gol al jocului a fost marcat în minutul 90+4 de Vasile Gheorghe dintr-un penalty-ul controversat obținut de Cătălin Doman, contestat de gazde în minutele de prelungire.

În rest, jocul desfășurat în Capitală a fost destul de echilibrat, cu ocazii importante și de o parte și de alta, cu un ușor avantaj pentru CSM Slatina în partea secundă.

Mihai Ianovschi: ”Nu a existat niciun dram de bucurie după meciul de la Progresul Spartac”

Antrenorul echipei slătinene, Mihai Ianovschi, a declarat că promovarea nu este decisă, iar returul se anunță unul dificil.

”Băieţii sunt realişti, sunt conştienţi că promovarea se joacă. Nu a existat niciun dram de bucurie după meciul de la Progresul Spartac, doar satisfacţia victoriei. Cu siguranţă şi ei vor veni motivaţi, frustraţi că au pierdut acasă, aşa cum am spus, vor fi două meciuri echilibrate. Rezultatul acesta nu înseamnă nimic, dacă nu-l dublăm cu un rezultat bun acasă. Nu am realizat nimic, suntem conectaţi la meciul retur, pentru că promovarea se joacă. Trebuie să abordăm meciul de la 0-0. Vom trece la antrenamente pe iarbă, pentru că pregătirea pe sintetic, pe căldura aceasta, ne-a omorât”, a declarat, citat de Gazeta Nouă, antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Meciul retur al barajului are loc duminică, 9 august, de la ora 17:30, pe stadionul ”1 Mai” din Slatina, acolo unde se va juca pe teren natural, după ce acasă la Progresul Spartac partida a avut loc pe teren sintetic.

PROGRESUL SPARTAC – CSM SLATINA 0-1
Vasile Gheorghe 90+4 – penalty

Progresul Spartac: Iul. Răduță – Andr. Grigore, Leafu, Acasandrei, Mih. Șandru – Geană, Boiangiu, Donca – Rz. Milea – I. Tudorache, Cip. Stanciu (cpt.)
Rezerve: Andr. Voican – Lixandru, Parfeon, Petcu, A. Iani, Cazaciuc, Dorobanțu
Antrenor: Andrei Eremia

CSM Slatina: N. Grecu – Bodri, Cotigă, M. Manea, Demici – Vas. Gheorghe (cpt.), D. Toma – C-tin. Radu, Ct. Doman, Deta – Vlada
Rezerve: Velcu – Militaru, M. Grigore, Necșulescu, Laur. Ana, Ceapă, Găină
Antrenor: Mihai Ianovschi

Stadion: Progresul Spartac (Bucureşti); Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov); Asistenți: Imre-Laszlo Bucși (Sfântu Gheorghe) și Romică Bîrdeş (Piteşti); Rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) și Mihai Marius Andrieş (Bucureşti).

  • În celelalte două meciuri ale barajului de promovare în Liga 2, Unirea Slobozia s-a impus cu 2-0, la Călărași, la Mostiștea Ulmu, iar Minaur Baia Mare a câștigat cu 2-1 jocul de pe teren propriu cu Fotbal Comuna Recea.
  • Reamintim că Aerostar Bacău (Seria 1) și U Craiova 1948 SA (Seria 4) au obținut dreptul de a evolua în Liga 2 datorită avansului pe care îl aveau în fruntea clasamentului seriei din care au făcut parte, față de Foresta Suceava (7 puncte), respectiv Șoimii Lipova (13 puncte).

https://liga2.prosport.ro/liga-3/barajul-pentru-promovarea-in-liga-2-se-joaca-acum-mostistea-ulmu-unirea-slobozia-progresul-spartac-csm-slatina-si-minerul-baia-mare-fotbal-comuna-recea-19142613

Adrian MUJEA 06 Aug. 2020, 13:41 Liga 3
Pe aceeași temă