CSM Reșița va juca în Liga 3, dar și-a luat atacant din Liga 1. Mediop Ndiaye, cea mai recentă achiziție a echipei lui Dan Alexa

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 11 Aug. 2021, 15:22 Actualizat: 11 Aug. 2021, 15:55 Liga 3
CSM Reșița va juca în Liga 3, dar și-a luat atacant din Liga 1. Mediop Ndiaye, cea mai recentă achiziție a echipei lui Dan Alexa

CSM Reșița are o campanie interesantă de transferuri, deși va juca în Liga 3 în sezonul 2021/2022. În Valea Domanului au sosit mai mulțit fotbaliști cu experiență, cunoscuți cel puțin la nivelul Ligii a 2-a, iar cea mai recentă achiziție este cea a atacantului Mediop Ndiaye (30 de ani).

Mediop Ndiaye, transferat de CSM Reșița 

Senegalezul a evoluat până în această vară chiar în Liga 1, la Campionii FC Argeș. A fost pus pe liber de contract de piteșteni și a ajuns în Valea Domanului. Formația din Pitești nu a fost mulțumită de prestațiile lui, mai ales că a marcat un singur gol în 24 de meciuri.

Anterior experienței de la Campionii FC Argeș, vârful african a mai evoluat, în România, la ACS Ghiroda, Ripensia și Dunărea Călărași.

Îi urăm bun venit în Valea Domanului jucătorului Ndiaye Mediop. Acesta a evoluat la echipe precum Ripensia Timişoara (liga 2), Dunărea Călăraşi (liga 1) sau FC Argeş (liga 1). Îţi dorim mult succes!”, îl prezintă CSM Reșița pe atacant.

CSM Reșița a dus nume importante 

CSM Reșița a organizat un cantonament în Serbia în această vară, unde a disputat mai multe partide de verificare, iar înaintea deplasării au fost prezentate alte 10 transferuri.

Au venit inițial șapte jucători, Sebastian Micu (împrumutat de la Rapid), fundașii Raul Hreniuc (ex Universitatea Craiova), Nicușor Fota (ex Concordia Chiajna), Marius Avram (ex CS Afumați), mijlocașii Amir Jorza (ex Rapid), Valentin Munteanu (ex ”FC U” Craiova), atacantul Sebastian Velcotă (ex Pandurii). Apoi au semnat și mijlocașul Călin Cristea (ex ”FC U” Craiova), fundașul Cătălin Andrei (ex Astra) și mijlocașul Marian Drăghiceanu (ex Rapid).

E important de precizat că în Serbia au mai făcut deplasarea trei jucători, dar despre care, deocamdată, CSM Reșița nu a anunțat nimic. Antrenorul Dan Alexa i-a avut sub comandă și pe Ștefan Bărboianu (ex Petrolul), Antonio Niță (ex CS Mioveni) și Cătălin Căpățână (ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe).

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 11 Aug. 2021, 15:22 Actualizat: 11 Aug. 2021, 15:55 Liga 3
Pe aceeași temă