CSM Reșița are un nou antrenor după eșecul din sezonul trecut. Alegerea conducerii nu e pe placul fanilor, care își doreau alt ”principal”

Răzvan STÎNGĂ 03 Jul. 2022, 16:31 Liga 3
CSM Reșița are un nou antrenor după eșecul din sezonul trecut. Alegerea conducerii nu e pe placul fanilor, care își doreau alt ”principal”

CSM Reșița și-a numit, în cele din urmă, noul antrenor principal!

După ce a ratat promovarea în Liga 2 în fața Dumbrăviței și după ce a fost anunțată despărțirea de Dan Alexa, divizionara a treia a făcut public numele noului ”tehnician”. Acesta este Călin Cheregi (47 de ani), coordonatorul centrului de copii și juniori al clubului.

CSM Reșița și-a numit nou antrenor! Alegerea conducerii, Călin Cheregi 

Călin Cheregi, originar din Oradea, se află de câțiva ani în cadrul clubului, iar ca antrenor principal are în CV echipe precum FC Bihor Oradea, CS Oșorhei sau CSC Sânmartin. La Reșița a ajuns odată cu Alexandru Pelici, mai întâr ca antrenor secund în stafful timișoreanului.

Așa cum a promis, CSM Reșița va merge, din sezonul de Liga 3 următor, pe mâna jucătorilor tineri, dorind să formeze o echipă pentru promovare în sezoanele următoare, astfel că nu se mai dorește cu atât de multă înverșunare accederea în Liga 2 pe repede înainte.

”Călin Cheregi, coordonatorul centrului de copii și juniori din Valea Domanului, cel care a avut rezultate foarte bune, este începând de azi noul antrenor principal al echipei noastre.
Îți dorim mult succes!”, a anunțat CSM Reșița pe pagina de Facebook.

Se pare că numirea nu e pe placul tuturor fanilor formației din Valea Domanului. Mulți dintre suporteri își doreau ca antrenor principal să fie numit Leontin Doană.

CSM Reșița nu mai dorește cu ardoare promovarea în Liga 2 și a schimbat strategia

Referitor la eșecul din sezonul trecut, primarul Ioan Popa a recunoscut că vor fi făcute schimbări foarte importante, urmând să plece și mai mulți fotbaliști care au ratat obiectivul, iar ei să fie înlocuiți cu tineri, astfel încât o echipă puternică să fie formată în sezoanele următoare.

Așadar, e greu de crezut că formația din Reșița va mai avea un cuvânt important de spus în viitoarea stagiune de divizie a treia, cu un lot preponderent format din tineri, în condițiile în care în 2021/2022 a ratat obiectivul în ciuda numelor fotbaliștilor importanți care au făcut parte din lot și a modului în care s-a făcut totul la nivelul condițiilor, poate și peste nivelul multor echipe din Liga 2.

”Vreau să formăm un lot puternic din tinerii din zonă. Din punctul meu de vedere, fotbaliștii și antrenorul ar fi trebuit să ne ducă în Liga 2. Li s-au oferit toate condițiile de antrenament, cantonamente, s-a mers în Antalya, s-a dat alimentație, vitamine, absolut tot ce au avut nevoie, li s-au asigurat jocuri amicale.

Nu se poate reproșa conducerii operative ceva din punctul ăsta de vedere. Dezamăgirea e cruntă cu atât mai mult cu cât jucătorii de la Dumbrăvița au fost departe de condițiile pe care le-au avut cei de la Reșița. Să ne creștem și noi niște tineri cu mai puține pretenții care să își dorească mai mult de la ei, de la viață, și să încercăm să construim un nou început. Asta este propunerea pe care eu mă duc și o fac galeriei!”, a spus Ioan Popa zilele trecute.

CSC Dumbrăvița a fost echipa care a lăsat CSM Reșița în Liga 3

CSM Reșița a ratat promovarea în Liga 2 în urma finalei cu CSC Dumbrăvița. A fost 0-0 în tur, la Dumbrăvița, iar în retur, la Reșița, a fost 1-1 după 90 de minute, scor care s-a menținut și după reprizele adiționale.

S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde, surprinzător, CSC Dumbrăvița s-a impus cu 4-2. Călin Cristea și Valentin Munteanu au ratat pentru formația din Valea Domanului.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gica-mihali-increzator-dar-si-realist-dupa-ce-a-preluat-dunarea-calarasi-rugamintea-e-sa-ne-acordati-putina-rabdare-sa-nu-fiti-aspri-cu-noi-strategia-perioadei-de-transferuri-19236243

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-corvinul-hunedoara-decizii-clare-dupa-ratarea-promovarii-in-liga-2-continua-seria-plecarilor-dar-a-si-venit-un-atacant-important-cat-va-fi-bugetul-sezonul-urmator-19236204

https://liga2.prosport.ro/liga-3/abia-acum-e-oficial-cs-hunedoara-si-a-schimbat-numele-in-cs-corvinul-hunedoara-si-va-incepe-liga-3-sub-aceasta-denumire-comunicatul-clubului-si-de-ce-nu-a-fost-posibila-utilizarea-fc-19236189

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-a-renuntat-la-antrenorul-marcel-abaluta-dupa-ratarea-promovarii-echipa-din-liga-3-si-a-numit-un-nou-principal-si-a-adus-doi-jucatori-din-liga-2-19236180

Răzvan STÎNGĂ 03 Jul. 2022, 16:31 Liga 3
Pe aceeași temă