CS Hunedoara a oficializat transferul primului brazilian sosit sub comanda lui Florin Maxim, dar a luat și un tânăr mijlocaș severinean din Italia

Călin MNERIE 17 Jul. 2021, 16:13 Liga 3
CS Hunedoara a oficializat transferul primului brazilian sosit sub comanda lui Florin Maxim, dar a luat și un tânăr mijlocaș severinean din Italia

CS Hunedoara nu se joacă pe piața transferurilor și astăzi a mai oficializat două mutări importante. După atacanții Sergiu Arnăutu, Laurențiu Buș și Andrei Hergheligiu, antrenorul Florin Maxim primește întăriri și în celelalte compartimente ale terenului.

CS Hunedoara a anunțat transferurile lui Jairo Rodrigues și Alexandru Mogoș

În primul rând, conducerea clubului a semnat un acord până în vara anului 2023 cu Jairo Rodrigues, un fundaș brazilian de 30 de ani. Puternicul fotbalist a evoluat de-a lungul carierei sale în campionate precum cel al Braziliei, Bulgariei, Portugaliei, Azerbaidjanului, Iranului, Japoniei, Indoneziei și Indiei.

Ultima oară, Jairo a evoluat la Fabril Barreiro, în liga a patra a Portugaliei. În iarna anului 2020 a fost dorit și de UTA, în Liga 2-a, dar a preferat să joace în Japonia pe un salar lunar din 5 cifre în euro și la Arad a sosit Radu Crișan.

Tot în atenția ”Bătrânei Doamne” a fost și cealaltă achiziție hunedoreană din acest weekend. Mijlocașul Alexandru Mogoș (19 de ani) a trecut de selecția lui Laszlo Balint în această vară, dar echipa de care aparține, Virtus Entella, le-a cerut bani pe el arădenilor.

Între timp, italienii au acceptat să-l cedeze pe tânărul ”închizător” severinean în coproprietate la FC Hunedoara.

Florin Maxim: ”Sunt foarte mulțumit de primele achiziții”

Probabil, în zilele ce urmează, hunedorenii vor bate palma și cu alți doi brazilieni propuși de impresarul Bogdan Apostu, Matheus Da Motta (24 de ani, mijlocaș ofensiv) și Rafael Gomez Garutti (22 de ani, fundaș central).

Sunt foarte mulțumit de primele achiziții, vorbim despre fotbaliști cu state vechi în ligile superioare ale României, plus jucătorii brazilieni, de certă calitate. Jairo a semnat deja, o să ne înțelegem și cu ceilalți doi și o să încercăm să-i integrăm cât mai repede în colectiv și să închegăm o echipă competitivă, exact cum am promis.

Mai mult sunt sută la sută convins că vom și reuși lucrul acesta, pentru că mai avem încă cinci săptămâni de pregătire și lucrez cu jucători de calitate, care se adaptează cerințelor mele. I-am simțit din primele zile pe băieți, sunt foarte receptivi, iar noi avem datoria să închegăm o echipă și un grup unit”, a declart Florin Maxim pentru Liga2.ro, cel care a preluat-o pe FC Hunedoara cu obiectivul clar al promovării în Liga 2-a.

Până la ora actuală, tot cinci e numărul despărțirilor. Portarul Raț, fundașii Kelemen și Marinca și mijlocașii Herci și Bloj nu mai fac parte din planurile hunedorenilor începând cu noul sezon competițional.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-n-a-avut-mila-de-cs-afumati-si-a-invins-o-clar-intr-un-amical-disputat-in-ghencea-inaintea-partidei-militarii-si-au-prezentat-cea-mai-recenta-achizitie-un-mijlocas-19192271

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-accesibila-pentru-ripensia-cu-ca-oradea-portarul-ionut-rus-vine-la-timisoara-19192251

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-cantonament-finalizat-cu-victorie-la-scor-pentru-u-cluj-a-invins-clar-scm-zalau-intr-o-partida-in-care-erik-lincar-a-rulat-tot-lotul-19192227

 

 

 

 

Călin MNERIE 17 Jul. 2021, 16:13 Liga 3
Pe aceeași temă