Cristian Popovici continuă la Știința Miroslava. Antrenorul a semnat prelungirea contractuală

Liga2.ro 13 Jun. 2020, 15:47 Liga 3
Cristian Popovici continuă la Știința Miroslava. Antrenorul a semnat prelungirea contractuală

Știința Miroslava a terminat Seria 1 a Ligii 3, în acest sezon, pe locul 7, dar va continua și în stagiunea următoare tot cu Cristian Popovici (52 de ani) pe banca tehnică. Precizarea a venit după ce Federația Română de Fotbal a hotărât ca Liga 3 să se suspende definitiv în anul fotbalistic 2019-2020, cu anumite excepții. Antrenorul a semnat un nou contract, pe două sezoane, până în vara lui 2022.

Știința Miroslava a anunțat că va face și câteva transferuri 

Potrivit celor de la Miroslava, în aceste zile se pregătește dosarul de certificare pentru înscrierea în sezonul următor al Ligii 3, dar sunt anunțate și câteva transferuri. În perioada de pauză, Popovici și conducerea încearcă să aducă anumiți jucători până la începerea unei noi stagiuni, în vederea îmbunătățirii lotului.

Pauza cauzată de pandemie nu ne-a oprit să muncim cu spor pentru începerea noului sezon competitiv 2020/2021. Lucrăm la dosarul de licențiere ce trebuie depus până pe 19 iunie, dar și la alte îmbunătățiri la nivelul lotului și a staffului tehnic.
Avem bucuria să anunțăm prelungirea contractului antrenorului nostru principal, Cristi Popovici, până în vara anului 2022!
Mai multe noutăți în curând!”, se arată în comunicatul emis de Știința Miroslava.

  • Cristian Popovici a antrenat, în mare parte, echipe din zona Moldovei. Le-a pregătit pe FCM Bacău, în două rânduri, FC Botoșani, SC Bacău, Foresta Suceava, Aerostar Bacău și Metaloglobus. Pe aceasta din urmă a antrenat-o în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, înainte să semnze cu Știința Miroslava.

Știința Miroslava a terminat campionatul Seriei 1 a Ligii 3 pe locul 7, cu 29 de puncte, la 13 puncte de campioana Aerostar Bacău, care și-a câștigat dreptul să promoveze în Liga 2, dar care ar putea să nu se înscrie, din cauza problemelor de ordin financiar. În primul și singurul meci jucat în acest an, Miroslava a câștigat cu 1-0 partida disputată în compania celor de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, pe teren propriu.

 

 

Liga2.ro 13 Jun. 2020, 15:47 Liga 3
Pe aceeași temă