Clipe de groază pentru Gloria Băneasa, în drumul spre meciul cu CS Amara. Autocarul a fost implicat într-un accident pe autostradă: ”Dinți rupți, dureri de coloană. Sunt jucători transportați la spitale”

Andreea VISU, Marius ANGHEL 03 May. 2023, 19:33 Liga 3

Clipe de groază trăite astăzi, 3 martie 2023, de echipa de fotbal constănțeană Gloria Băneasa, clasată pe locul 2 în play-out-ul Seriei a 3-a a Ligii 3. În drumul spre meciul cu CS Amara, programat de la ora 18:00, pe terenul formației ialomițene, în etapa a 6-a, a fost implicată într-un accident pe autostrada A2.

Echipa Gloria Băneasa, implicată într-un accident în drumul spre meciul cu CS Amara

Potrivit informațiilor ProSport, unei basculante care circula în fața microbuzului echipei Gloria Băneasa i s-a spart cauciucul în mers, a pus avariile și a încercat să intre pe banda de urgență a autostradei A2, în dreptul kilometrului 94. Din cauza vitezei, următoarele două mașini din spatele basculantei au fost luate prin surprindere și s-a ajuns la accident.

Între basculantă și autobuz în care se aflau jucători a fost o mașină mică, iar șoferul acesteia a frânat brusc, potrivit martorilor. Șoferul echipei de fotbal a fost surprins și a intrat în coliziune cu mașina din faza sa, pe care a proiectat-o în spatele basculantei.

”Dinți rupți, dureri de coloană. Sunt jucători transportați la Spitalul Municipal din Călărași și la Spitalul din Slobozia”, a spus unul dintre cei afectați de acest accident.

CS Amara – Gloria Băneasa nu s-a jucat și are șanse să fie reprogramat

În urma acestui accident, echipa Gloria Băneasa nu a mai putut ajunge la meciul cu CS Amara, a informat FRF și jocul programat astăzi, 3 mai, de la ora 18:00, cel mai probabil, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

Înainte de desfășurarea etapei a 6-a a play-out-ului Ligii 3, Gloria Băneasa ocupă locul 2 în Seria 3, cu 34 de puncte, la egalitate cu liderul Dunărea Călărași, care are un golaveraj superior. CS Amara ocupă ultimul loc, 6, cu 8 puncte, și este deja retrogradată matematic.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-din-play-off-si-play-out-21-de-meciuri-se-disputa-astazi-19268984

 

Andreea VISU, Marius ANGHEL 03 May. 2023, 19:33 Liga 3
Pe aceeași temă