Csikszereda și-a numit un nou antrenor după despărțirea de Balint. Opțiunea: tehnicianul care a dus-o pe Sepsi din Liga 4 în Liga 1

Csikszereda și-a numit un nou antrenor după despărțirea de Balint.** Opțiunea: tehnicianul care a dus-o pe Sepsi din Liga 4 în Liga 1

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a ratat de puțin, pentru al doilea sezon consecutiv, promovarea în Liga 2. Echipa din Harghita s-a clasat la două puncte în spatele liderului Aerostar Bacău, iar neîndeplinirea obiectivului a dus la înlocuirea antrenorului numit în luna septembrie a anului trecut.

Laszlo Balint s-a despărțit de Csikszereda și a semnat pe doi ani cu Sportul Snagov, din Liga 2, unde i-a luat locul lui Valeriu Răchită. La Miercurea Ciuc a fost adus în schimb Valentin Suciu, antrenorul care a promovat-o succesiv pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din Liga a 4-a până în Liga 1.

Speranțele celor de la Csikszereda pentru noul sezon al Ligii 3 e să reușească în sfârșit promovarea, dar bătălia va fi din nou una grea, cu SC Oțelul Galați și, poate, Ceahlăul. „Toată lumea la Miercurea Ciuc își dorește promovarea în Liga a 2-a. Mai întâi să vedem lotul de jucători și apoi să formăm o echipă competitivă. Obiectivul imediat este să câștigăm primul meci oficial. Promovarea rămâne de văzut…”, a spus, pentru Monitorul Expres, Valentin Suciu, care în ultimele luni a antrenat echipa de juniori republicani a „ciucanilor”.

 

 

Pe aceeași temă