Baia Mare nu a fost programată în campionat!

04 Jun. 2009, 21:01 Liga 3
Baia Mare nu a fost programată în campionat!

Maramureșenii nu se vor putea bucura alături de suporteri pentru promovarea în Liga a II-a. Din cauza unei datorii de 9.000 de euro, FC Baia Mare nu a fost programată la meciul de vineri cu Gaz Metan Târgu Mureș.

Vești proaste pentru FC Baia Mare chiar la spartul târgului. Azi, pe faxul clubului, a sosit înștiințarea că, din pricina unei datorii de 9.000 de euro către foștii jucători Dorel Nechita și Claudiu Drăgan, echipa nu a fost programată la meciul de vineri cu Gaz Metan Tg. Mureș, din ultima etapă de campionat. Vestea nu i-a luat însă prin surprindere pe oficialii clubului, care oricum nu aveau de gând să achite restanțele către cei doi înaintea celor către jucătorii care au rămas la echipă și au pus umărul la realizarea promovării.

 

“Din păcate, nu avem niciun ban în conturi și n-avem ce face. Vă spun sincer însă că și dacă aveam i-am fi plătit mai întâi pe jucătorii care au rămas la echipă și abia apoi pe cei care au plecat. Singurul regret față de situația neplăcută creată este că nu ne putem sărbători promovarea alături de suporteri”, a mărturisit președintele Liviu Bala. Cei 9.000 de euro vor trebui totuși plătiți, fiindcă altfel echipa nu va fi programată nici în prima etapă a viitorului sezon, programată pentru 15 august. Salvarea ar putea să vină de la autoritățile locale, care au de virat în conturile clubului peste două miliarde de lei vechi.

Articol scris de Cosmin FILIP
 

04 Jun. 2009, 21:01 Liga 3
Pe aceeași temă