AFC Câmpulung Muscel s-a calificat cu emoții în finala barajului pentru Liga 2, dar Costin Lazăr e aproape de prima performanță majoră ca antrenor: ”Returul cu Vedița m-a consumat, am avut toate trăirile posibile”

Andrei PASCU 28 May. 2024, 19:50 Liga 3
AFC Câmpulung Muscel s-a calificat cu emoții în finala barajului pentru Liga 2, dar Costin Lazăr e aproape de prima performanță majoră ca antrenor: ”Returul cu Vedița m-a consumat, am avut toate trăirile posibile”

Costin Lazăr este la două meciuri de prima performanță majoră ca antrenor! S-a calificat în finala barajului de promovare din Liga 3 în Liga 2 alături de AFC Câmpulung Muscel, unde va întâlni SCM Râmnicu Vâlcea.

În penultimul act al barajului, clubul din Câmpulung Muscel a trecut de Vedița Colonești, cu 2-1 la general. În partida tur, de la Colonești, rezultatul a fost 0-0, iar în retur, după primele 90 de minute, scorul a fost 1-1. S-a intrat în prelungiri, iar AFC Câmpulung Muscel a dat lovitura în minutul 104.

AFC Câmpulung luptă pentru promovarea în Liga 2

În prima repriză a manșei decisive nu s-a marcat, dar la trei minute de la reluare, în minutul 48, Vedița Colonești a deschis scorul prin Adelin Voinescu. Când mai erau șapte minute din timpul regulamentar, AFC Câmpulung Muscel a trimis meciul în reprizele adiționale, când a punctat Petre Simon.

Victoria și calificarea în finala barajului a fost adusă de Ciaccio Elvis, iar la Muscelul Câmpulung a început sărbătoarea. Acum, echipa se pregătește pentru finala cu SCM Râmnicu Vâlcea, care a trecut la pas de Olimpic Zărnești în semifinale.

A câștigat cu 1-0 în tur, la Zărnești, dar în manșa secundă a făcut spectacol, ”set la zero”, 6-0.

Costin Lazăr, reacție după semifinala AFC Câmpulung Muscel – Vedița Colonești

Costin Lazăr a trăit la intensitate maximă partida retur cu Vedița Colonești, precizând că a avut emoții mari, mai ales după ce adversarii au deschis scorul. Acum, antrenorul, fost mijlocaș al naționalei României sau al Rapidului, este pregătit de dubla cu SCM Râmnicu Vâlcea, în urma căreia poate bifa cea mai importantă realizare din cariera de antrenor.

Lazăr speră ca suporterii să fie în număr mare prezenți la meciul de acasă cu formația din Vâlcea, așa cum s-a întâmplat în returul cu Vedița Colonești, pentru ca jucătorii lui să simtă sprijinul și să poată îndeplini obiectivul.

Așa meci…. ce pot să zic? Un astfel de meci ne călește, pe mine cel puțin m-a consumat foarte tare, am avut toate trăirile posibile. Mă bucur că până la urmă ne-am impus, s-a văzut pregătirea fizică a băieților, avem un grup unit, suntem o familie, conducători, staff, jucători. Cred că până acum s-a văzut asta, forța grupului și-a spus cuvântul.

Mi-am făcut griji pentru victorie și pentru calificare când ei au înscris, dar am sperat până în ultima clipă, am controlat jocul și asta mi-a dat speranțe, am egalat și am câștigat! Am muncit mai mult, parcă era prea simplu dacă era altfel. Am suferit toți, și pe margine, și în tribune, și în teren, dar până la urmă ne-am atins scopul!

Spectatorii, nota 10! Dacă ar fi așa tot timpul, cu siguranță echipa se poate duce în Liga 2, poate chiar în Liga 1! Ar fi ceva de vis pentru echipă, pentru că mie îmi place, de aceea m-am și întors aici. Mi-aș dori să fie cât mai multă lume în tribune și în finală”, a spus Costin Lazăr, conform Muscel TV Câmpulung.

Rezumatul partidei AFC Câmpulung Muscel – Vedița Colonești și reacția lui Costin Lazăr:

Video: Muscel TV Câmpulung

Andrei PASCU 28 May. 2024, 19:50 Liga 3
Pe aceeași temă