Achiziție interesantă la Unirea Ungheni. A transferat un fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat în Liga 2

Andrei PASCU 29 Dec. 2021, 11:33 Liga 3
Achiziție interesantă la Unirea Ungheni. A transferat un fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat în Liga 2

Unirea Ungheni este deja calificată în play-off-ul de promovare al Seriei 9 a Ligii a 3-a și, deși are șanse mici la barajul de promovare, date fiind rezultatele și evoluțiile primelor două clasate, CS Hunedoara și Metalurgistul Cugir, a făcut o mutare prin care să întărească lotul.

Bruno Vasiu a semnat cu Unirea Ungheni! 

Formația din Ungheni, clasată pe locul 3 în Seria 9, a reușit să îl aducă pe fundașul Bruno Vasiu, în vârstă de 24 de ani, care ultima dată a evoluat la FC Brașov. În plus, conducerea a anunțat că a ajuns la un acord și cu Florin Istrate și Angelo Iuga, fotbaliști alături de care s-a început campionatul, ale căror contracte au fost prelungite.

”Moșul a fost darnic și anul acesta față de clubul nostru îndrăgit de voi toți, iubitori ai sportului, ai fotbalului și bineînțeles ai performanței!
Astfel, C. S. Unirea Ungheni 2018 se bucură de vești foarte bune ce țin de viitorul clubului și de componența lotului!
Moș Crăciun ne-a adus vestea prelungirii contractelor până în anul 2023, a 2 fotbaliști extrem de importanți pentru noi,  în persoana lui Florin Istrate și a lui Angelo Iuga!!
Suntem în a 3-a zi a Crăciunului, astfel că avem și o a 3-a veste cel puțin la fel de bună pentru dumneavoastră, dragi prieteni ai fotbalului!
Lotul roș-albastru se va îmbogăți începând cu această iarnă și cu jucătorul Bruno Vasiu Nicola! Fundașul central, cu picior de bază – stângul, născut la 17.07.1997, a mai jucat la echipe precum Șoimii Lipova, CSM Reșița, CSM Deva, sau F.C. Brașov, iar anul 2022 îl va începe în culorile clubului C. S. Unirea Ungheni 2018!!
Continuăm ziua de sărbătoare prin a vă ura încă o dată, Crăciun Fericit!”, a anunțat clubul din Liga 3, pe pagina de Facebook.

Vasiu a evoluat pentru FC Brașov doar în Cupa României, un meci 

Revenind la Bruno Vasiu, el nu a jucat niciun minut în actualul campionat de Liga 2, la FC Brașov. Fost jucător al celor de la CSM Reșița, fundașul a fost adus la FC Brașov ca o mare speranță, dar nu a reușit să se impună. S-a format la academia lui Gică Hagi, unde a fost și căpitan, dar o accidentare la genunchi i-a stopat ascensiunea.

În actuala stagiune, la FC Brașov, Vasiu fost rezervă neutilizată în primele trei etape. În etapa a 4-a a fost lăsat în afara lotului, după care a revenit, tot ca rezervă, în etapele 5, 6 și 8, fără să bifeze niciun minut. Singurul meci în care Bruno Vasiu a jucat pentru FC Brașov a fost în turul 2 al Cupei României, 7-2 cu FC Avrig, când fundașul arădean a fost integralist.

Unirea Ungheni, pe locul 3 în Seria 9 a Ligii a 3-a

În cele 15 etape de Liga 3, Unirea Ungheni a adunat 29 de puncte, din nouă victorii, două egaluri și patru eșecuri. Are un golaveraj de 35 de goluri marcate și 19 primite și a terminat anul în urma formațiilor CS Hunedoara (43 de puncte) și Metalurgistul Cugir (36 de puncte). Sub Unirea Ungheni se află Viitorul Cluj (24 de puncte).

Unirea Ungheni debutează în Liga 3, în 2022, cu un meci acasă cu Viitorul Cluj.

Foto: Unirea Ungheni

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-ocna-mures-e-la-cel-mai-bun-sezon-in-liga-3-din-ultimele-trei-petrecute-in-acest-esalon-echipa-din-orasul-salin-s-a-despartit-de-best-tegbo-dar-are-si-o-prima-achizitie-19215083

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-pecica-si-a-compromis-intrarea-in-play-off-si-schimba-la-nivelul-bancii-tehnice-dorel-gavruta-incepem-sa-construim-pentru-la-anul-19215078

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ster-in-locul-lui-negrut-scm-zalau-continua-mutarile-in-lot-in-acest-final-de-an-cu-o-noua-plecare-si-o-noua-achizitie-am-incredere-in-proiectul-lor-chiar-daca-anul-acesta-pare-putin-compr-19215073

https://liga2.prosport.ro/liga-3/concordia-chiajna-va-avea-la-reunire-unul-dintre-golgheterii-fruntaselor-din-liga-3-suma-pe-care-si-o-doreste-metalurgistul-cugir-in-schimbul-atacantului-sau-19215038

Andrei PASCU 29 Dec. 2021, 11:33 Liga 3
Pe aceeași temă