Unirea Slobozia, gazdă pe ”Ilie Oană” împotriva Petrolului. Ialomițenii au fost programați să joace în nocturnă contra ploieștenilor, în Cupa României

Marius ANGHEL 25 Oct. 2022, 18:24 Cupa României
Unirea Slobozia, gazdă pe ”Ilie Oană” împotriva Petrolului. Ialomițenii au fost programați să joace în nocturnă contra ploieștenilor, în Cupa României

Nu doar CS Ocna Mureș și CSC Dumbrăvița sunt nevoite să joace în deplasare în etapa a 2-a a fazei grupelor Cupei României. O altă echipă din ligile inferioare fără stadion cu nocturnă și care trebuie să fie gazdă a fost programată de FRF și deținătorii de drepturi TV să evolueze la o oră la care nu poate juca acasă.

Este vorba despre Unirea Slobozia, a cărei arenă, 1 Mai din Slobozia, nu are instalație de iluminat și, astfel, nu poate găzdui partida cu Petrolul.

Jocul a fost programat să aibă loc marți, 8 noiembrie, de la ora 18:15, iar cele două cluburi au ajuns la un acord să se întâlnească pe stadionul ”Ilie Oană”, casa Petrolului.

Unirea Slobozia organizează meciul cu Petrolul pe stadionul ”Ilie Oană”

Astfel, după CS Ocna Mureș (Liga 3), care a refuzat să joace în Bănie și își organizează jocul cu U Craiova la Zlatna, deci tot în județul Alba, și CSC Dumbrăvița (Liga 2), care va fi gazdă din nou în deplasare, acum la Cluj Napoca, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, chiar casa adversarei CFR Cluj, deși avea alte variante mult mai aproape de casă pentru suporterii săi, Unirea Slobozia își organizează meciul cu Petrolul în deplasare, chiar pe terenul ploieștenilor.

”Meciul cu Unirea Slobozia, din etapa a doua a Cupei României, se va juca pe „Ilie Oană”!
Federația Română de Fotbal a comunicat programul rundei secunde din grupele Cupei României. Astfel, partida Unirea Slobozia vs. FC Petrolul se va disputa marți, 8 noiembrie, de la ora  18:15, la Ploiești.
Gruparea ialomițeană este gazda întâlnirii, însă, neputând organiza întâlnirea pe teren propriu în nocturnă, duelul a fost mutat pe „Ilie Oană””, a anunțat Petrolul pe pagina sa de Facebook.

În prima etapă, Unirea Slobozia a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu FC Voluntari, meci programat de la ora 15:00, deci nu a fost nevoie de stadion cu noscturnă. Petrolul a pierdut acasă cu Sepsi OSK, scor 1-3, deși a condus.

  • Trei jucători are Unirea Slobozia împumutați de la Petrolul, pe Serges Ekollo, Vlad Prejmerean și Alin Boțogan.

CSM Alexandria, Dinamo și Chindia joacă și ele acasă tot pe alte stadioane

Nici echipa din Liga 3 CSM Alexandria nu are stadion cu nocturnă, astfel că apelează la arena din Turnu Măgurele, tot în județul Teleorman, pentru a disputa jocul de acasă cu ”U” Cluj. Tot aici a jucat și în prima etapă, cu Farul Constanța, cu care a terminat la egalitate, scor 0-0.

Momentan, stadionul unde se dispută Dinamo – Sepsi OSK nu este anunțat de FRF, însă cel mai probabil se va juca tot la Giurgiu, acolo unde ”câinii” și-au jucat ultimele meciuri de acasă.

Nici Chindia nu are un stadion la Târgoviște unde să joace, astfel că apelează tot la ”Ilie Oană” din Ploiești pentru a evolua împotriva prim-divizionarei Campionii FC Argeș. Interesant, de la ora 14:45, deci nu va avea nevoie de nocturnă, așa cum au fost puse să joace Unirea Slobozia, Dinamo, SC Oțelul Galați, CSC Dumbrăvița sau CS Ocna Mureș, echipe din Liga 2 sau Liga 3.

Programul etapei a 2-a a fazei grupelor Cupei României:

 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-e-din-nou-gazda-in-deplasare-in-cupa-romaniei-acum-cu-cfr-cluj-clubul-timisean-nu-este-sincer-cu-suporterii-sai-cand-explica-situatia-19251121

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-ocna-mures-a-refuzat-sa-joaca-pe-ion-oblemenco-si-a-gasit-alt-stadion-cu-nocturna-unde-sa-organizeze-meciul-cu-u-craiova-din-cupa-romaniei-e-varianta-cea-mai-ok-pentru-n-19251098

Marius ANGHEL 25 Oct. 2022, 18:24 Cupa României
Pe aceeași temă