Ieșenii își fac buletin de Timișoara! După trei deplasări în campionat în orașul de pe Bega, Poli Iași a căzut în play-off-ul Cupei României să joace tot în Timiș, la Dumbrăvița: ”Tragerea asta ne-a pus capac!”

Narcis POHOAȚĂ 16 Sep. 2022, 14:44 Cupa României
Ieșenii își fac buletin de Timișoara! După trei deplasări în campionat în orașul de pe Bega, Poli Iași a căzut în play-off-ul Cupei României să joace tot în Timiș, la Dumbrăvița: ”Tragerea asta ne-a pus capac!”

Poli Iași n-a scăpat de deplasările la Timișoara nici în Cupa României.

După ce a avut ghinionul de a disputa meciurile din campionat cu toți cei trei adversari din Timiș (Ripensia, Poli și Dumbrăvița) în deplasare, echipa din Copou a căzut cum nu se mai poate mai rău și în play-off-ul Cupei României. Moldovenii vor juca în faza următoare pe terenul formației CSC Dumbrăvița, ajungând la un record de patru deplasări în orașul de pe Bega în acest sezon!

Program infernal pentru Poli Iași. Trei meciuri la Timișoara și unul la Slatina în patru deplasări

Poli Iași va încheia, duminică, la Slobozia, seria infernală din campionat cu adversari pretendenți la promovare, dar va începe o alta la fel de cruntă din punctul de vedere al deplasărilor.

După întreruperea Ligii 2, ieșenii vor juca în Cupa României la Dumbrăvița, vor reveni în Copou pentru partida din campionat cu Baia Mare, iar următoarea deplasare va fi din nou pe Bega, la Ripensia. Următoarele două deplasări din campionat vor fi la fel de lungi, la Slatina și din nou la Dumbrăvița.

Cum din Iași nu sunt zboruri directe spre Timișoara, ieșenii vor fi nevoiți să zboare spre București, iar de acolo mai departe spre vestul țării.

Cornel Șfaițer: ”Tragerea asta ne-a pus capac”

Președintele clubului Poli Iași, Cornel Șfaițer, a rămas fără cuvinte după ce a aflat rezultatul tragerii la sorți pentru stabilirea meciurilor din play-off-ul Cupei României.

”Cupa României este o competiție la care țin foarte mult, tot timpul am tratat cu maximă seriozitate această competiție, la echipele la care am activat. Din păcate, la Poli sorții nu au fost cu noi. Vom avea în Cupă la Dumbrăvița, meci acasă în campionat și din nou deplasare la Timișoara, în campionat. Tragerea asta la sorți ne-a pus capac cu deplasările lungi. Am fost șocat când am văzut că am căzut tocmai la Dumbrăvița. Vom vedea după întreruperea asta a campionatului cum stăm cu lotul, ce jucători avem și vom stabili la momentul respectiv cum ne vom împărți, pentru că avem un program infernal”, a declarat, pentru Liga2.ro, președintele Cornel Șfaițer.

Poli Iași și CSC Dumbrăvița au trecut de adversari din Liga 3 în Turul 3 al Cupei României

Poli Iași și CSC Dumbrăvița sunt colege în campionatul Ligii 2, iar după șase etape sunt situate pe locul 2, respectiv 17, cu 13, respectiv 4 puncte acumulate.

În Cupa României, Poli Iași a jucat până acum un singur meci, trecând cu 3-1 de Știința Miroslava, în Turul 3, în timp ce CSC Dumbrăvița a beneficiat de o calificare din oficiu acordată de FRF, în Turul 2, iar în Turul 3 a învins cu 1-0 Avântul Periam.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/frf-stabileste-prin-tragere-la-sorti-meciurile-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19245645

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-merge-mai-departe-in-cupa-romaniei-in-play-off-dupa-ce-a-trecut-la-limita-de-avantul-periam-19245298

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/n-a-fost-loc-de-surpriza-in-derby-ul-iesean-din-cupa-romaniei-poli-iasi-victorie-facila-pe-terenul-stiintei-miroslava-in-turul-3-19245436

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-doua-jocuri-din-cele-programate-astazi-incep-de-la-ora-1500-la-resita-si-la-moreni-unde-evolueaza-poli-timisoara-si-steaua-19245301

Narcis POHOAȚĂ 16 Sep. 2022, 14:44 Cupa României
Pe aceeași temă