FOTO | Universitatea de Vest a câștigat Cupa României, faza pe Timiș. La adversari a fost antrenor primarul, iar pe stadion a ”tronat” un tractor

Anda DELIU 10 Jul. 2021, 16:53 Cupa României

Echipa Universității de Vest din Timișoara s-a impus cu 1-0 în finala Cupei României faza județeană din Timiș, în fața celor de la Comloșu Mare. Deja tradițional, meciul s-a disputat pe Stadionul ”Dan Pătlinișanu”, dar, spre deosebire de alte partide, tractorul utilizat pentru însămânțare a rămas pe ”Marele Oval”.

Universitatea de Vest Timișoara, victorioasă în urma unei lovituri de la 11 metri 

Meciul s-a desfășurat pe o caniculă extrem de puternică și asta li-a pus amprenta puternic asupra jocului. Nu a fost deloc cel mai grozav ritm. De aceea s-a și marcat doar o dată și dintr-o lovitură de la 11 metri. Zoran Radu l-a faultat pe Radul Duțu, iar Florin Olariu a marcat.

La învinșii de la Comloșu Mare, antrenorul trecut oficial pe raport a fost Ovidiu Ștefănescu, deoarece Dacian Bârza nu are licența necesară, dar el este antrenorul propriu-zis. Primarul echipei a stat pe caldură în cămașă și pantaloni, exact ca la primărie.

CS Universitatea de Vest Timișoara: G. Gakos , Grunță, Contescu, F. Olariu, C. Popa, Duțu, Niță, M. Olariu, Vucea, Pîrjol, Boghian. Au mai intrat: D. Băban, E. Pătrașcu și  Denis Hotca.
Antrenor: Emanuel Pătrașacu

CS Comloșu Mare: Culda, Hodiș, Toma, Oneț, O. Ștefănescu, A. Coman, Z. Radu, Centea, Crișan, Bârza, Stanciu. Au mai intrat: Laslău, Diac, Jivan și Costea
Antrenor: Ovidiu Ștefănescu

Ionuț Vucea, fost jucător la ASU Poli, declarat jucătorul finalei

La festivitatea de premiere, pe lângă împărțirea de diplome și tricouri de campion, s-a premiat și jucătorul meciului, Ionuț Vucea, legitimat în trecut la ASU Poli.

Mă simt fericit, vreau să-i felicit pe băieți. Este meritul lor că au jucat. Eu nu am participat la cele două jocuri din prima mansșă. Sunt bucuros, cred că asta a contat cel mai mult, câștigarea trofeului, Nu ne oprim aici. Vrem să aducem echipe cât mai bune, chiar de Liga 2.

Cred că în primul rând vor veni echipele locale, apoi vom vedea. Cne va veni, va fi bine primită și vom vedea. A fost foarte cald astăzi, am întâlnit un adversar foarte bun, care a ratat promovarea la limită. E o echipă foarte bună și țin să-i felicit”, a spus Vucea după meci.

Universitatea de Vest juca meciurile de pe teren propriu pe Stadionul CFR, transformat în spital covid. Echipa s-a mutat în Ciarda Roșie și rămâne de văzut dacă tot acolo va juca în faza națională a Cupei României.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-succes-de-palmares-pentru-petrolul-a-castigat-si-al-treilea-amical-al-verii-contra-petrolul-95-ploiesti-takayuki-seto-la-primul-meci-in-tricoul-lupilor-galbeni-19191552

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-muncit-pentru-o-victorie-in-amicalul-cu-phoenix-buzias-in-teste-inclusiv-un-sarb-trecut-pe-la-inter-milano-19191535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-invincibila-in-amicale-a-castigat-si-al-treilea-test-al-verii-si-a-prezentat-cel-mai-recent-transfer-19191271

 

 

Anda DELIU 10 Jul. 2021, 16:53 Cupa României
Pe aceeași temă