Pelici: „Ne-am ridicat la nivelul lui Dinamo”

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 00:33 Faza națională
Pelici:

Antrenorul echipei Voința Sibiu, Alexandru Pelici, a declarat, marți seară, după înfrângerea din meciul cu Dinamo București, scor 1-2 după prelungiri, din 16-imile de finală ale Cupei României – Timișoreana, că formația sa a fost aproape de a realiza o surpriză.

Am fost aproape de o surpriză, dar până la urma a contat experiența iar cei de la Dinamo au profitat de greșelile noastre. Cred că ne-am ridicat la nivelul adversarului, mai ales că avem o echipă nouă în acest sezon și mulți dintre jucători nici nu credeau că vor juca împotriva unei legende așa cum este Dănciulescu. Și anul trecut am pierdut greu ambele meciuri cu Dinamo din campionat”, a spus Pelici.

Echipa Dinamo București s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României – Timișoreana, după ce a învins, marți, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 după prelungiri, formația Voința Sibiu, din Liga a II-a, într-un meci din 16-imile de finală ale competiției. Golurile învingătorilor au fost marcate de Strătilă ’61 și L. Rus ’93, în timp ce pentru oaspeți a înscris Heil, în minutul 52.

Articol scris de Marius ȚONE

Mihai Andries 26 Sep. 2012, 00:33 Faza națională
Pe aceeași temă