Mioveniul vrea calificarea în optimi, dar se bate cu deținătoarea trofeului

Mioveniul vrea calificarea în optimi,** dar se bate cu deținătoarea trofeului

CS Mioveni este pregătită de cel mai important meci al sezonului de pînă acum, echipa antrenată de Claudiu Ni­culescu întîlnind diseară, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Pitești, pe Astra Giurgiu, deținătoarea Cupei României. Partida contează pen­tru șaisprezecimile competiției KO și va aduce în fața galben-verzilor o e­chi­pă în revenire de formă, care însă a avut o mi­că sincopă în ultimele două săp­tă­mîni, când a primit nouă goluri în do­uă meciuri, de la Dinamo Zagreb, în Europa League, și de la CFR Cluj, în campionat.

După aceste meciuri, Astra a obținut un rezultat pozitiv, dar și a­cela cu greu, contra Pandurilor, câștigînd cu 2-1, acasă, după ce a fost condusă la pauză cu 1-0 și după ce arbitrul le-a eliminat adversarilor eronat un jucător, pe finalul primei părți. De partea cealaltă, Mioveniul vine și ea după un rezultat pozitiv, o victorie la Oradea cu 1-0, dar și după alte patru partide oficiale foarte bune, ce-i drept, în compania unor formații de eșalon inferior.

În timp ce CS Mioveni și-a atins deja obiectivul în Cupa României, și anume calificarea în șaisprezecimi și, implicit, aducerea pe propriul teren a u­nei formații de Liga I, giurgiuvenii au ca obiectiv păstrarea trofeului în vitrină, deci, automat, trecerea în turul următor. Meciul de astăzi va fi unul special și pentru unul din­­tre jucătorii Astrei Giurgiu – Gabriel Enache. Mijlocașul dreapta care în această lună a debutat și la echipa națională este crescut și format în curtea galben-verzilor, el plecând la Astra acum doi ani, după ce echipa argeșeană a retro­gradat din Liga I. De atunci, E­nache a avut mai multe realizări în tricoul Astrei, iar în momentul de față e jucător de bază al echipei antrenate de Daniel Isăilă.

10 lei biletul

Conducerea clubului CS Mioveni a pus în vînzare bilete pentru intrarea la meciul din șaisprezecimile Cupei României Timișoreana, cu Astra Giurgiu. Astfel, intrarea generală este 10 lei, urmând a fi deschise toate sectoarele stadionului Dobrin, tribuna I, tribu­na a II-a, peluze. Biletele s-au putut procupa marți și miercuri, de la Mioveni, de la stadion, iar astăzi, vor putea fi cumpărate înce­pând cu ora 14.00, de la stadionul Nicolae Do­brin, din Pitești.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă