Mioveniul vrea calificarea în optimi, dar se bate cu deținătoarea trofeului

Autori: Mihai Andries, Silviu MIHAI Publicat: 25 Sep. 2014, 08:25 Actualizat: 25 Sep. 2014, 08:26 Faza națională
Mioveniul vrea calificarea în optimi,  dar se bate cu deținătoarea trofeului

CS Mioveni este pregătită de cel mai important meci al sezonului de pînă acum, echipa antrenată de Claudiu Ni­culescu întîlnind diseară, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Pitești, pe Astra Giurgiu, deținătoarea Cupei României. Partida contează pen­tru șaisprezecimile competiției KO și va aduce în fața galben-verzilor o e­chi­pă în revenire de formă, care însă a avut o mi­că sincopă în ultimele două săp­tă­mîni, când a primit nouă goluri în do­uă meciuri, de la Dinamo Zagreb, în Europa League, și de la CFR Cluj, în campionat.

După aceste meciuri, Astra a obținut un rezultat pozitiv, dar și a­cela cu greu, contra Pandurilor, câștigînd cu 2-1, acasă, după ce a fost condusă la pauză cu 1-0 și după ce arbitrul le-a eliminat adversarilor eronat un jucător, pe finalul primei părți. De partea cealaltă, Mioveniul vine și ea după un rezultat pozitiv, o victorie la Oradea cu 1-0, dar și după alte patru partide oficiale foarte bune, ce-i drept, în compania unor formații de eșalon inferior.

În timp ce CS Mioveni și-a atins deja obiectivul în Cupa României, și anume calificarea în șaisprezecimi și, implicit, aducerea pe propriul teren a u­nei formații de Liga I, giurgiuvenii au ca obiectiv păstrarea trofeului în vitrină, deci, automat, trecerea în turul următor. Meciul de astăzi va fi unul special și pentru unul din­­tre jucătorii Astrei Giurgiu – Gabriel Enache. Mijlocașul dreapta care în această lună a debutat și la echipa națională este crescut și format în curtea galben-verzilor, el plecând la Astra acum doi ani, după ce echipa argeșeană a retro­gradat din Liga I. De atunci, E­nache a avut mai multe realizări în tricoul Astrei, iar în momentul de față e jucător de bază al echipei antrenate de Daniel Isăilă.

10 lei biletul

Conducerea clubului CS Mioveni a pus în vînzare bilete pentru intrarea la meciul din șaisprezecimile Cupei României Timișoreana, cu Astra Giurgiu. Astfel, intrarea generală este 10 lei, urmând a fi deschise toate sectoarele stadionului Dobrin, tribuna I, tribu­na a II-a, peluze. Biletele s-au putut procupa marți și miercuri, de la Mioveni, de la stadion, iar astăzi, vor putea fi cumpărate înce­pând cu ora 14.00, de la stadionul Nicolae Do­brin, din Pitești.

Articol scris de Silviu MIHAI

Autori: Mihai Andries, Silviu MIHAI Publicat: 25 Sep. 2014, 08:25 Actualizat: 25 Sep. 2014, 08:26 Faza națională
Pe aceeași temă